ΠΡΟΣΟΧΗ:ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ #greekrevolution

Χθες το βραδυ γιναμε μαρτυρες μικροεντασης εξω απο τη Βουλη των Κρετινων,διοτι οι κατα τα αλλα δημοκρατικα εκλεγμενοι βολευταδες μας,ηθελαν να φυγουν στην ωρα τους απο το κοινοβουλιο,την ωρα που ακριβως απεξω,χιλιαδες κοσμου διαδήλωναν εναντιον του πολιτικου σκηνικου της χωρας και οσων μας εφτασαν στη σημερινη
κατασταση.
Μαλιστα,οι κρετινοι,κανοντας επίδειξη δυναμης,εβαλαν τα ΜΑΤ να τους δημιουργησουν ειδικο διαδρομο ασφαλειας,ωστε να περασουν με τα αυτοκινητα τους...και να "φυγαδευτουν" μεσω του εθνικου κηπου...
Και ολα αυτα βεβαια...επειδη δεν μπορουσαν να περιμενουν μεχρι τη 1-2 πμ,οπου οι συγκεντρωμενοι θα ειχαν φυγει...
Αποτελεσμα...σημερα στις εφημεριδες,αντι να τονιστει πως χθες,παρολο που ηταν μια καθημερινη εργάσιμη μερα...κατεβηκε στο κεντρο της Αθηνας πανω απο 50.000 κοσμου...οι περισσοτερες δινουν εμφαση μονο στη μικροφασαρια που εγινε!!!

Επειδη οπως διαβαζουμε,αυτες τις μερες θα υπαρχει ολομελια της Βουλης και διαφορων ειδων εργασιες...ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.
ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ...ΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ,ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.
ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ,ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΎΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.
 
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ,ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ.Α
 
ΠΡΕΖΑ TV
1-6-2011
Keywords
Τυχαία Θέματα