ΠΡΟΣΤΙΜΟ 50.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ "ΑΝΤ1" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ",ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Την επιβολή προστίμου 50.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό "ΑΝΤ1" επέβαλε σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) για την εκπομπή "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ", που προβλήθηκε στις 19/01/2011, έπειτα από καταγγελία του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα, για προσβολή θεσμών. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Αντώνης Κανάκης είπε στην εκπομπή «…λειτουργούν σαν κλίκα οι βουλευτές. Είναι μια σπείρα των 300. Καλύπτει ο ένας τον άλλον», «μια επικίνδυνη γενίκευση» κατά τον πρόεδρο του ΕΣΡ Ιωάννη Λασκαρίδη. Μειοψήφησε η κα Εύη Δεμίρη που πρότεινε πρόστιμο 70.000
ευρώ.
ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΤΡΟΠΟ,ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ.
ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΘΛΙΒΕΡΑ ΤΥΠΑΚΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ,ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΣΆΤΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ,ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ.
  


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ,ΚΩΣΤΑ ΤΖΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ...ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ...ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ,ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ,ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ...ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα