Προβληματα και προοπτικες στον τομεα της κτηνοτροφιας


Από την κατσίκα Αμάλθεια, που έτρεφε τον Δία, και καθ' όλη την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας, το γίδινο γάλα και τα προϊόντα που παράγονται από αυτό αποτέλεσαν βασικό στοιχείο της διατροφής των Ελλήνων. 
    Μάλιστα, όπως επισημαίνει με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής καθηγητής και Διευθυντής στο Εργαστήριο Ζωοτεχνίας της Κτηνιατρικής Σχολή του ΑΠΘ Γιώργος Αρσένος, είναι γνωστά, από πλήθος δημοσιευμένων ερευνών, τα πλεονεκτήματα του γίδινου γάλακτος σε σχέση με το αγελαδινό και υπάρχουν αρκετές κλινικές έρευνες που πιστοποιούν ότι είναι υποαλλεργικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα