Σαφαρι για το ξηλωμα διαφημιστικων πινακιδων…για ακομη μια φορα καμια διωξη τω αληταραδων των outdoors φωνιαδων.τυχαιο;


ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ...ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το γεγονός ότι κατά τους 3.025 ελέγχους που έκαναν υπηρεσίες του δήμου από τον περσινό Μάρτιο μέχρι το τέλος του 2011 ξηλώθηκαν περισσότερες από 2.000 πινακίδες και επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 348.053,68 ευρώ.
Αυθαίρετες τοποθετήσεις
διαπιστώθηκαν και στις 3.025 επιχειρήσεις που ελέγχθηκαν. Από αυτές, οι 1.500 επιχειρήσεις, ύστερα από ελέγχους και επανέλεγχους που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι συμμορφώθηκαν και προέβησαν στην απομάκρυνση των παράνομων ενδεικτικών - προσδιοριστικών πινακίδων που διατηρούσαν (μίας ή περισσοτέρων), δηλαδή ξήλωσαν πάνω από 2.000 πινακίδες. Οι 520 επιχειρήσεις κατά τον έλεγχο και τον επανέλεγχο βρέθηκαν κλειστές και δεν έχουν αφαιρέσει τις παράνομες πινακίδες. Σε 752 επιχειρήσεις θα γίνει επανέλεγχος από τα συνεργεία του αρμόδιου τμήματος τελών διαφήμισης, ακαθάριστων εσόδων και λοιπών τελών της διεύθυνσης Προσόδων του δήμου, για να εξεταστεί αν συμμορφώθηκαν. Στις υπόλοιπες 253 επιχειρήσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα, συνολικού ποσού 348.053,68 ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα