ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ…ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΝΟΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ!!!

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ αγνοεί τι μισθούς δίδει σε 504.274 υπαλλήλους του «στενού» Δημοσίου και σε άγνωστο ακόμη αριθμό εργαζομένων σε ΔΕΚΟ και άλλους φορείς του ευρύτερου δημόσιο τομέα.

Αγνοεί δηλαδή το συνολικό μισθολογικό κόστος που επωμίζεται ο έλληνας φορολογούμενος ή αν υπάλληλοι λαμβάνουν επιδόματα και παροχές που δεν αναλογούν στα προσόντα τους.

Αιτία είναι η καθυστέρηση στην ενεργοποίηση της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών. Από το Νοέμβριο του 2010 θα έπρεπε
οι 768.009 υπάλληλοι που απογράφησαν τον Ιούλιο του 2010 να πληρώνονται αποκλειστικά και μόνο από μία αρχή, του Γενικού Λογιστηρίου, και από ένα τραπεζικό λογαριασμό. Στο τέλος του Φεβρουαρίου θα ακολουθούσαν και οι υπάλληλοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα οι οποίοι θα είχαν ολοκληρώσει την απογραφή τους έως το Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών όμως έως τις 3 Φεβρουαρίου μόνο 263.735 υπάλληλοι είχαν ενταχθεί στο «ενιαίο» αυτό σύστημα. Ακόμη 291.705 έχουν μεν δώσει πλήρη στοιχεία αλλά αυτά δεν έχ
Keywords
Τυχαία Θέματα