ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ:12 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ-ΜΑΪΜΟΥ ΠΗΡΑΝ «ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ» ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΙ…12 ΒΡΗΚΑΝ…ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Τη «μαύρη λίστα» του υπουργείου Παιδείας απαρτίζουν 12 περιπτώσεις νεαρών μαθητών που δήλωσαν ψευδή στοιχεία με πλαστές συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα προκειμένου να εμφανιστούν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής. Οι αθλητές των τριών πρώτων ομάδων στα εθνικά πρωταθλήματα κερδίζουν μπόνους στα μόρια εισαγωγής εφόσον συμμετέχουν τουλάχιστον στο 50% συν έναν από τους αγώνες που διεξήχθησαν.
Πρόκειται για μια βασική προ-ϋπόθεση της ειδικής διάταξης που μαζί με τις επιτυχίες σε διεθνείς διοργανώσεις με τα εθνικά χρώματα διευκολύνουν την είσοδο σε ΑΕΙ
και ΤΕΙ.
Το έγγραφο που δημοσιεύει το «ΘΕΜΑ» και αποδεικνύει την απάτη χαρακτηρίστηκε «εξαιρετικά επείγον» από τον υφυπουργό Παιδείας κ. Γιάννη Πανάρετο. Η αποκάλυψη του σκανδάλου, όμως,φαίνεται πως δεν αφορά μόνο τις ψευδείς βεβαιώσεις των συγκεκριμένων 12 αθλητών.
Σύμφωνα με την έρευνα του υπουργείου Παιδείας, υπάρχουν υπόνοιες για περισσότερες περιπτώσεις πλαστογράφησης στοιχείων, ενώ ήδη έχει δοθεί εντολή για άμεσο ε
Keywords
Τυχαία Θέματα