ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ


Το έργο πάντως δρομολογείται μαζί με την αντίστοιχη μονάδα του ΧΥΤΥ Αγίου Αντωνίου, αφού ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος (ΥΠΕΚΑ) ενέκριναν την προμελέτη, ενώ είναι πολύ πιθανόν ο διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου να βγει στο αέρα το επόμενο διάστημα.
Τις εξελίξεις με τις διαδικασίες του έργου από τις υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ επιβεβαιώνουν και οι περιβαλλοντικοί φορείς της περιοχής του Λαγκαδά, οι οποίοι ήδη ενημερώνουν τους κατοίκους και
τον οικείο δήμο που δηλώνει αντίθετος με την κατασκευή του εργοστασίου. "Θα γίνει της... Κερατέας αν δεν ακούσουν τους πολίτες και τους φορείς. Δεν θα επιτρέψουμε με κανέναν τρόπο να γίνει δίπλα μας ακόμα ένα ρυπογόνο έργο" τόνισε στη "Μ" ο εκπρόσωπος του περιβαλλοντικού συλλόγου Ασσήρου "Φίλοι της Γης", Κώστας Κυνηγός. Ανέφερε ότι εφόσον το υπουργείο έδωσε έγκριση για τους περιβαλλοντικούς όρους, αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα βγει και ο διαγωνισμός στον αέρα. "Έχουν βάλει πλώρη να φτιάξουν τη μονάδα, αλλά υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Θα μας βρουν απέναντι με ό,τι αυτό συνεπάγεται" σημείωσε ο κ. Κυνηγός.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα