Στειλτε εξωδικο στη δεη...για να καταφερουμε καποτε να παρουμε τα λεφτα μας πισω-διαβαστε στο χωνι που κυκλοφορει-


Φτάνει πια η κοροϊδία! Το ΧΩΝΙ, αφού αποκάλυψε την περασµένη Κυριακή τους τρεις τρόπους µε τους οποίους µας κλέβει η ∆ΕΗ, αφού συνεχίζει και αυτήν την Κυριακή µε τις χρεώσεις των υπηρεσιών κοινής ωφελείας και τα άλλα αδιανόητα που θα διαβάσατε στο πολυσέλιδο ρεπορτάζ, περνάει τώρα στην αντεπίθεση. Ολοι µαζί, στέλνουµε το µήνυµα στη ∆ΕΗ ότι δεν είµαστε κορόιδα.
Στέλνουµε, µε πέντε πολύ απλά βήµατα, το εξώδικο στη ∆ΕΗ. Ούτε δικηγόρο χρειάζεστε, ούτε θα πληρώσετε τίποτα σε κανέναν για επιδόσεις ή οποιοδήποτε
άλλο έξοδο. Το ΧΩΝΙ τα έχει φροντίσει όλα για σας.
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗ ∆ΕΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΕΙ:
1. Αγοράστε Το ΧΩΝΙ
1. Κόψτε το εξώδικο
2. Συµπληρώστε τα στοιχεία σας
3. Φωτοτυπήστε το
4. Υπογράψτε το
5. Στείλτε το στη ∆ΕΗ µε φαξ
Πόλεµο µε την… εξαπάτηση του πολίτη έχει ανοίξει Το ΧΩΝΙ. Ο φάκελος µε τις «περίεργες» χρεώσεις στους λογαριασµούς της ∆ΕΗ έχει ήδη ανοίξει και συνεχώς προκύπτουν… ενδιαφέρονται στοιχεία. Επειδή ο χρόνος είναι πολύτιµος και η αγωνία του κόσµου µεγάλη, η εφηµερίδα µας, αµέσως µετά το ρεπορτάζ της προηγούµενης εβδοµάδας, απευθύνθηκε στο Συνήγορο του Καταναλωτή -µέσω έγγραφης αναφοράς- ζητώντας τον πλήρη έλεγχο της ∆ΕΗ ΑΕ.
Αγοράστε το ΧΩΝΙ, δείτε με τα μάτια σας τους χίλιους και έναν τρόπους με τους οποίους η ΔΕΗ μας κλέβει και περάστε στη δράση μαζί με Το ΧΩΝΙ!
ΠΡΕΖΑ TV
18-11-2012
Keywords
Τυχαία Θέματα