ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ...ΠΑΡΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ESPRESSO ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...

ΒΑΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ KONTA ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΙ ΣΤΟ ΤΥΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ.
ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ,ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ  ΜΕ ΤΟ TROKTIKO,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΟΥΕΡΟ 1 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ SITE/BLOG ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ BLOG TROKTIKO,ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ.


Σε εγρήγορση βρίσκονται στον δωδέκατο όροφο της ΓΑΔΑ. Οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής πιστεύουν ότι έχουν λύσει πολλούς από τους γρίφους που έπρεπε για να ξεδιαλύνουν δύο σημαντικές εκκρεμότητες που έχουν με τη νεοτρομοκρατία. 
Ο εντοπισμός του κρησφύγετου όπου βρίσκονται τα όπλα-ταυτότητα της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών» είναι το πρώτο μέλημα των αντρών της Αντιτρομοκρατικής. Τα όπλα αυτά είχαν χρησιμοποιηθεί στις δολοφονίες του αστυνομικού της Αντιτρομοκρατικής Νεκτάριου Σάββα και του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό του χώρου στον οποίο βρίσκονται τα όπλα έχουν σημειώσει πολύ μεγάλη πρόοδο.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα