Στο στε ο μητροπολιτης σεραφειμ – θελει να “μπλοκαρει” το τεμενος στον ελαιωνα – μιλαμε για το απολυτο φασισταριο


Σεραφειμ:“Την ώρα που η χώρα δοκιμάζεται οικονομικά δεν μπορούμε να κατασκευάζουμε με δαπάνες του Δημοσίου, ισλαμικό τέμενος”.
πρεζα tv: ουτε και να πληρωνει το παπαδαριο....με δαπανες του δημοσιου...το οποιο δεκαετιες τωρα καταχραζεται τα λεφτα των πιστων και παιρνει ενα σκασμο μαυρο χρημα απο τις διαφορες δωρεες και τελετες...
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) προσέφυγαν ο μητροπολίτης
Πειραιώς Σεραφείμ, ο εξωραϊστικός Φυσιολατρικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Αθήνα», ένας καθηγητής πανεπιστημίου, δύο πλωτάρχες του Πολεμικού Ναυτικού και πέντε κάτοικοι του Βοτανικού, ζητώντας να ακυρωθεί η υπουργική απόφαση (7.11.2011) για την κατασκευή του ισλαμικού τεμένους στον Ελαιώνα Αττικής.
Με την προσφυγή τους υποστηρίζουν ότι η κυβερνητική απόφαση να κατασκευαστεί με δαπάνες του Δημοσίου, ισλαμικό τέμενος στον Ελαιώνα Αττικής, τη στιγμή μάλιστα που η χώρα δοκιμάζεται οικονομικά, παραβιάζει πλέγμα συνταγματικών διατάξεων. Υπενθυμίζεται ότι για την στέγαση του πρώτου ισλαμικού τεμένους θα ανασκευαστεί το κεντρικό συνεργείο αυτοκινήτων του Ναυτικού στον Ελαιώνα και η δαπάνη του θα ανέλθει στα 846.000 ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα