«ΤΕΙΧΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ» ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ SIEMENS…Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ…ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΟΥΣ…ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΘΩΟΙ!!!

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης και του πρώην προέδρου της Siemens Hellas Μιχάλη Χριστοφοράκου από το κλιμάκιο της εξεταστικής επιτροπής που μετέβη στο Μόναχο, οι βουλευτές που παρέμειναν μέχρι το τέλος της εξέτασης στιγμάτισαν την απροθυμία του κ.Χριστοφοράκου και των άλλων μαρτύρων να προβούν σε αποκαλύψεις που θα οδηγούσαν στη διαλεύκανση του σκανδάλου.

Κατά την κατάθεσή του ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Siemens Hellas
αρνήθηκε ότι δωροδόκησε κόμματα και πολιτικούς στην Ελλάδα, όπως επίσης και ότι είχε φιλικές σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα.

Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο της εξέτασής του ο κ. Χριστοφοράκος απέφυγε οιαδήποτε αναφορά. Ο δικηγόρος του ανέφερ ότι είναι ευνόητη η εικασία πως «ο κ. Χριστοφοράκος τοποθετήθηκε στα περί δώρων προς Έλληνες πολιτικούς, ή περί δωροδοκιών, που -όπως είπε- δεν είναι πραγματικότητα». «Ο κ. Χριστοφοράκος», πρόσθεσε, «έκανε το καθήκον του με την κατάθεσή του ως μάρτυρας και μένει στη εξεταστική επιτροπή να αποφανθεί τι θα προκύψει ε
Keywords
Τυχαία Θέματα