Τελος εποχης για την κυπρο-ψηφιζουν υπερ στο κουρεμα και σε φοροεισπρακτικα μετρα #cyprus


ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ ΛΕΕΙ ΤΕΛΙΚΑ...ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
-ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ,ΟΙ ΤΡ.ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΕ ALPHA BANK ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ...ΩΣΤΕ ΔΗΘΕΝ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ 2-3 ΔΙΣ.
-Συμφωνα με
τις τελευταιες πληροφοριες η Κυπριακη Βουλη αναμενεται να πει ΝΑΙ στο κουρεμα των καταθεσεων,ενω ετοιμαζει και νεα φοροεισπρακτικα μετρα αφαιμαξης του Κυπριακου λαου,με το προσχημα της εξασφαλισης εσοδων στα δημοσια ταμεια,για να πετυχει την αποπληρωμη του χρεους.
-Στο σημειο αυτο πρεπει να επισημανουμε,πως τωρα,που το θεμα καιει ακομη,πρεπει να βρεθουν αμεσα αυτοι που οδηγησαν την οικονομια της Κυπρου στα σημερινα χαλια.
-Πρεπει να βρεθουν αυτοι που εβαλαν τις υπογραφες τους, ωστε να σωσουν τις τραπεζες του Βγενοπουλου,(διοτι η Κυπριακη κυβερνηση εδωσε ενα σκασμο λεφτα για να τις σωσει) ,βγαζοντας τον Βγενοπουλο λαδι,πρεπει να βρεθουν αυτοι που υπεγραφαν ωστε να δινει η Κυπρος,ανεξελεγκτα ποσα για να αγορασει Ελληνικα ομολογα (τα οποια μετα κουρεύτηκαν) και πρεπει να βρεθουν οι υπευθυνοι της Λαϊκης και της Κυπρου,οι οποιοι αφησαν τις τραπεζες στη μοιρα τους...
-Η Κυπριακη οικονομια βασιζονταν σε μια φουσκα,σε ενα πλυντηριο,που ο καθενας ξεπλενε τις βρωμιες του.
Μονο που τωρα το πλυντηριο...ξερναει τα απονερα του,πανω στους μικροκαταθετες και στον κοσμακι που δεν φταιει σε τιποτε.
-Γερμανια,Eurogroup και ΔΝΤ,μεσα απο τις πιεσεις που ασκουν στη Κυπριακη κυβερνηση,στοχο εχουν την πληρη υποθήκευση του Ορυκτου πλουτου της χωρας και τον απολυτο ελεγχο της οικονομιας της.
-ΕΑΝ Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
-ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ...ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.
-ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΩΛΟ,ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ.
ΠΡΕΖΑ TV
22-3-2013
Keywords
Τυχαία Θέματα