ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο 1 ΣΤΟΥΣ 5 ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΝ…ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ 3 ΣΤΟΥΣ 4 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ…

Ένας στους πέντε Βρετανούς εργαζόμενους φοβάται πως θα χάσει τη δουλειά του, σύμφωνα με έρευνα του Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD).
Στον δημόσιο τομέα η αναλογία αυτή αυξάνει σε έναν στους τρεις εργαζόμενους. Η εν λόγω οργάνωση κάλεσε τους μάνατζερ να επιδείξουν ηγεσία υψηλής ποιότητας προκειμένου να στηρίξουν το ηθικό και τη δέσμευση των εργαζομένων στη δουλειά τους. Περισσότερο από το 50% όσων ερωτήθηκαν, δήλωσαν πως ο εργοδότης τους πάγωσε ή μείωσε τον μισθό τους.

Το CIPD δήλωσε
πως η τριμηνιαία επισκόπηση φώτισε την έκταση στην οποία οι υπάλληλοι ανησυχούν σχετικά με το βιοτικό τους επίπεδο "καθώς ο πληθωρισμός συνεχίζει να διαβρώνει την πραγματική αξία των μισθών τους". Περίπου το 1/3 των 2.000 εργαζομένων που ερευνήθηκαν, δήλωσε πως το βιοτικού του επίπεδο επιδεινώθηκε τους τελευταίους έξι μήνες. Αυτό σε σ'υγκριση με ένα 10% των ερωτηθέντων που δήλωσε αντίθετα ότι βελτιώθηκε το βιοτικό του επίπεδο.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα