Την ποινικη διωξη του κιμωνα κουλουρη ζηταει ο αστυνομικος της ομαδας διας την ωρα που ο χρηστος παπουτσης και η ελληνικη αστυνομια πανε να συγκαλυψουν το σκανδαλο!!!


ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ,ΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ,ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΚΑΤΑΔΙΩΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ!!!
ΣΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ, ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΊ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.
ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
Την ποινική δίωξη του Κίμωνα Κούλουρη για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με τραυματισμό, σε βαθμό πλημμελήματος, ζητάει ο 25χρονος ειδικός φρουρός ο οποίος τραυματίστηκε στο περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου μεταξύ του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, στη διασταύρωση της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Καλλιρρόης.
Ο ειδικός φρουρός έδωσε κατάθεση το απόγευμα στην Τροχαία Καισαριανής που διενεργεί την προανάκριση. Ο ίδιος φέρεται να καταθέτει ότι ο πρώην βουλευτής δεν συνεργάστηκε στον έλεγχο, τους μίλησε απαξιωτικά και κάποια στιγμή έβαλε μπροστά και έπεσε επάνω του.
Keywords
Τυχαία Θέματα