Το χειροτερο σεναριο...

Τα παρακατω αποτελουν σεναριο.Οχι πληροφορια ή προβλεψη.
-Τι προηγηθηκε:
Απριλιος 2016: Η αξιολογηση για τα οικονμικα της χωρας αναστέλλεται 2 φορες,παρολο που η κυβερνηση υποστηριζε πως μεχρι το Πασχα θα
ειχε επιτευχθει, καθως το ΔΝΤ ζητησε προσθετα προληπτικά μετρα 9 δις ευρω, σε περιπτωση που η Ελληνικη κυβερνηση δεν καταφερει να πετυχει τους στοχους του Μνημονιου 3 που υπεγραψε το καλοκαιρι του 2015.Κατι τετοιο δεν προβλεπονταν στο Μνημονιο 3 και η κυβερνηση αντιδρα καθως η ψηφιση των εν λογω προληπτικων μετρων,ειναι ουσιαστικα αποδοχη της μη μελλοντικης "επιτυχιας της εφαρμογης των μνημονιακων μετρων".
-Το σεναριο:
Μαιος 2016: Τα απανωτά Eurogroups και οι συζητησεις με το ΔΝΤ, δεν οδηγουν σε συμφωνια για αξιολογηση καθως η Ελληνικη κυβερνηση δεν δεχεται τα προσθετα προληπτικα μετρα.Τα "φιλελευθερα-προοδευτικα" κομματα του κοινοβουλιου, καταδικαζουν τις πρακτικες της κυβερνησης καταγγελοντας πως οδηγει ξανα τη χωρα στα "βραχια" και την πιεζουν να τα υπογραψει...καταγγελοντας την παραλληλα για λαθους χειρισμους.
Στο Eurogroup της 27ης Μαιου δεν υπαρχει αποτελεσμα αναφορικα με την αξιολογηση της χωρας και οι δανειστες ανανεωνουν το ραντεβου τους για νεο Eurogroup αμεσως μετα το δημοψηφισμα στη Βρετανια αναφορικα με το Brexit.
- Ιουνιος 2016: Η Βρετανια μενει στην Ε.Ε καθως ο κοσμος ψηφισε κατα του Brexit.
Η οικονομικη ασφυξια στην Ελλαδα μεγαλωνει και στο Eurogroup που θα γινει μετα τις 13/6 , το ΔΝΤ πιεζει την κυβερνηση να υπογραψει τα προληπτικα μετρα των 9δις.ευρω.
Παραλληλα με εντολη των δανειστων, τα διεθνη και Ελληνικα ΜΜΕ αρχιζουν να καλλιεργουν παλι προπαγανδα περι επικειμενου Grexit.
-Η ρευστοτητα στις τραπεζες μειωνεται σταδιακα ενω γινεται λογος ξανα περι νεων capital controls και μεγαλυτερου περιουρισμου στην κινηση κεφαλαιων.
-Τα "προοδευτικα" του κοινοβουλιο κομματα αρχιζουν να λενε στον Τσιπρα πως θα τον στηριξουν αν χρειαστει στη ψηφιση των μετρων ωστε να μην βγει η χωρα απο το Ευρω.
-Ιουλιος 2016: Οι εκβιασμοι και οι πιεσεις των δανειστων και των κομματων της αντιπολιτευσης οδηγουν τον Τσιπρα α) ή σε οικουμενικη με αλλον υπηρεσιακό πρωθυπουργο ωστε να περαστουν τα εν λογω μετρα β) ή σε πτωση της κυβερνησης με διαγγελμα στο οποιο επιτελους ο Τσιπρας μιλαει "σχεδον" ανοιχτα στον Ελληνικο λαο για τις πιεσεις και τους εκβιασμους των δανειστων...αλλα πλεον ειναι αργα.
Ολα δειχνουν βαση σεναριου πως το δογμα του ΣΟΚ περναει στη δευτερη και τελικη φαση του.Αυτα που "θα ακολουθησουν" τους επομενους μηνες δεν θα ειναι ομοια με τα περσινα αλλα χειροτερα.
Ελπιζουμε το παραπανω σεναριο να μην γινει πραγματικοτητα και να μεινει σεναριο.

ΠΡΕΖΑ TV
7-5-2016
Keywords
Τυχαία Θέματα