Το facebook αλλαξε ξανα...διαβαστε και αναρτηστε το στον τοιχο σας μιας και ειναι ο μονος τροπος, να απαλλαγειτε απ'την νεα "βελτιωση"


Αγαπητοί μου εν Facebook φίλοι, θέλω να σας παρακαλέσω να κάνετε κάτι για μένα: Θέλω να διατηρήσω την ιδιωτικότητα της σύνδεσης μου μαζί σας. Ωστόσο, με τις πρόσφατες αλλαγές στο FB, το κοινό αδιάκριτα μπορεί να δει πλέον κάθε δραστηριότητα σε κάθε τοίχο, άσχετα αν το θέλετε ή όχι. Αυτό συμβαίνει όταν κάποιος φίλος/η μου κάνει "Like" ή "comment" σε κάποια ανάρτησή μου. Αυτόματα, όλοι οι φίλοι του/της μπορούν να δουν την ανάρτηση αυτή, ακόμα κι αν δεν την έχω επιλέξει ως δημόσια. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να αλλάξουμε πλέον αυτή τη
ρύθμιση μόνοι μας ο καθένας, γιατί το Facebook έχει διαμορφωθεί με αυτόν τον τρόπο. Γι' αυτό χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε αυτό για μένα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ τοποθετήστε το ποντίκι σας πάνω από το όνομά μου (μην κάνετε κλικ), θα εμφανιστεί ένα παράθυρο, τώρα μετακινήστε το ποντίκι στο "Friends - Φίλοι" (επίσης χωρίς να κάνετε κλικ), τότε πηγαίνετε στην ενότητα "Settings - Ρυθμίσεις", κάντε κλικ εδώ και θα εμφανιστεί μια λίστα. Αφαιρέστε το CHECK στο "Comments & Like", κάνοντας κλικ σε αυτό. Με τον τρόπο αυτό, η δραστηριότητά μου ανάμεσα στους φίλους μου και την οικογένειά μου δεν θα μπορεί να γίνεται δημόσια, χωρίς την επιλογή μου. Πολλές ευχαριστίες προκαταβολικά!
Επικολλήστε αυτό στον τοίχο σας, έτσι ώστε οι επαφές σας, εφόσον θέλουν, να κάνουν το ίδιο, αν φροντίζουν δηλαδή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής τους.
https://www.facebook.com/AnonOpGreece
ΠΡΕΖΑ TV
30-9-2012
Keywords
Τυχαία Θέματα