Το neolaia radio ειναι γεγονοσ…και ειναι social!!!


http://www.neolaia.gr/radio/Το μεγαλύτερο αμιγώς νεανικό community στο ελληνικό web, σε συνεργασία με την πλατφόρμα που φέρνει την επανάσταση στα webradio, παρουσιάζουν με περηφάνια το social ραδιόφωνο του neolaia.gr! Το neolaia.gr
σε συνεργασία με το radiojar.com, λανσάρουν το Neolaia Radio: Το social ιντερνετικό ραδιόφωνο, στο οποίο οι ακροατές γίνονται μουσικοί παραγωγοί και συνδιαμορφωτές του προγράμματος!
Στο neolaia radio, πέρα από τις εκπομπές που κάνει η ομάδα του neolaia.gr, μπορείς και εσύ να κάνεις ζωντανά τη δική σου εκπομπή από τον υπολογιστή σου, «κλείνοντας» την ώρα που θέλεις και επιλέγοντας τραγούδια μέσα από την online πλατφόρμα του ραδιοφώνου!
Για να κάνεις εκπομπή, χρειάζεσαι 3 πράγματα:
Όρεξη
Browser που να υποστηρίζει flash player
Facebook Account
Όλα τα άλλα, τα αναλαμβάνουμε εμείς! Η πλατφόρμα είναι εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεσαι για να μιξάρεις ζωντανά, για να κάνεις την εκπομπή που σου ταιριάζει!
Το neolaia radio είναι προσβάσιμο τόσο μέσα από το neolaia.gr, όσο και μέσα από το facebook, ενώ πέρα από το πρόγραμμα της εβδομάδας, υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις chat τόσο με τους παραγωγούς των εκπομπών, όσο και με τους υπόλοιπους ακροατές!
Τέλος, για να το κάνουμε λίγο πιο πιπεράτο, ο κάθε χρήστης μπορεί να «επεκτείνει» τις διαθέσιμες ώρες εκπομπής κερδίζοντας επιπλέον slots, αν καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 50 likes κατά τη διάρκεια των εκπομπών του!
Κάνε τη δική σου εκπομπή τώρα και για να δούμε, ποιος θα είναι ο πρώτος σε likes παραγωγός αυτή την εβδομάδα!!
απο το http://www.neolaia.gr/2012/05/27/neolaia-radio-is-social/#ixzz1wGL0XdlP
ΠΡΕΖΑ TV
29-5-2012
Keywords
Τυχαία Θέματα