ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΜΕΝΑ!!!!

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ.
ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 2.
1) Ή ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΝΙΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΧΑΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ Ή 
2) ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ-ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΑΧΑΛΟΥΣ,ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΤ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ,ΚΑΠΕΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.
Η "ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ" ΚΑΙ Η "ΕΝΤΟΛΗ" ΓΙΑ ΤΥΦΛΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.


ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ,ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.


ΣΤΟΧΟΣ:ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 1-2 ΜΕΡΕΣ,Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ" ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ.


Με δεδομένο ότι το πρώτο πράγμα που βρίσκεται στο μυαλό του πρωθυπουργού είναι η οικονομία, το δεύτερο φαίνεται ότι είναι η επικείμενη επέτειος για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, δηλαδή η επόμενη Πέμπτη 17 Νοεμβρίου. 
Η νέα κυβέρνηση φοβάται “θερμή υποδοχή” από τους κουκουλοφόρους και, προφανώς, δεν είναι τυχαίο ότι το Σάββατο, εκτός από τον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών κ.Ευάγγελο Βενιζέλο, ο κ.Λουκάς Παπαδήμος συναντήθηκε και με τον κ. Χρήστο Παπουτσή, υπουργό Προστασίας του Πολίτη. 
Προφανώς στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το “τετραήμερο του τρόμου” που ξεκινά από την Δευτέρα για την Ελληνική Αστυνομία καθώς μπαίνει σε εφαρμογή το γιγαντιαίο σχέδιο για τον εορτασμό της 38ης επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής και οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ, ασχολούνταν εδώ και μέρες με τη συγκεκριμένη υπόθεση καθώς υπάρχουν φοβοι αλλα και πληροφοριες ότι ομαδες αντιεξουσιαστων ετοιμαζονται να στησουν ένα ανευ προηγουμενου σκηνικο πολεμου στο κεντρο της πολης ώστε να υποδεχθουν.. θερμα τη νεα κυβερνηση και να δημιουργησουν κλιμα.. 
Διαβάστε περισσότερα »


Keywords
Τυχαία Θέματα