Τσιπρας στη real news: αν πετυχουμε με το χρεος, το 2017 θα βγουμε στις αγορες - και ο κοσμος αλεξη;

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΜΒΙΒΆΣΤΗΚΕ, ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΚΦΥΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ , - ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕ ΣΤΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ - ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ,Η ΠΕΙΝΑ,Η ΑΝΕΧΕΙΑ,Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ...ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΣΣΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΜΕΝΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΨΑΧΝΕΙ ΝΕΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ...ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΟΥΝ.

ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ, ΟΣΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ.

Πανηγυρικούς τόνους φροντίζει να δίνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε κάθε παρέμβασή του με προφανή σκοπό να συσκοτίσει ότι η πιθανολογούμενη συμφωνία στο Eurogroup στις 24 Μάη εμπεριέχει νέα αντιλαϊκά μέτρα και τον «αυτόματο κόφτη» δαπανών που περιλαμβάνει τη μείωση μισθών και συντάξεων.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «RealNews» ισχυρίζεται ότι «με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης κλείνει ένας κύκλος και η Ελλάδα μπαίνει σε νέα εποχή» που όμως σε καμία περίπτωση δεν φέρνει ούτε άρση των αντιλαϊκών νόμων ούτε εκπλήρωση των σημαντικών απωλειών της λαϊκής οικογένειας.

Ο Αλέξης Τσίπρας εκτιμά πως «αν πετύχουμε αυτό που επιδιώκουμε για το χρέος στις 24 Μαΐου, το 2017 θα επιστρέψουμε στις αγορές και ίσως πολύ νωρίτερα από τη λήξη του προγράμματος, (Αύγουστος 2018) θα έχουμε βγει οριστικά από τα μνημόνια», αν και το μνημονιακό πλέγμα που έχει ήδη νομοθετηθεί στο πλαίσιο της ΕΕ συνιστά μνημόνιο διαρκείας.
Keywords
Τυχαία Θέματα