'' αποκαλυπτεται ο κ. τσιπρας ''...

16:00 17/1/2013 - Πηγή: Fimotro
«Αποκαλύπτονται οι αδίστακτες τυχοδιωκτικές πρακτικές του Αλέξη Τσίπρα», λένε στη Λεωφόρου Συγγρού, επισημαίνοντας ότι την ώρα που το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έπαιρνε την πολύ σημαντική απόφαση για την Ελλάδα,...
αναγνωρίζοντας τις θυσίες του Ελληνικού λαού, για την εκταμίευση των 3,24 δις
ευρώ, ο εκπρόσωπος της Βραζιλίας, ήταν ο μοναδικός που απείχε από τη διαδικασία εκφράζοντας την αντίθεσή του στη συγκεκριμένη απόφαση.
Τονίζουν επίσης ότι «όλως τυχαίως», όπως λένε χαρακτηριστικά, λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 21 Δεκεμβρίου 2012, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βραζιλία, ο υπεύθυνος του Τμήματος Εξωτερικής πολιτικής του κόμματος Κ. Ήσυχος δήλωνε ότι «η Βραζιλία δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει να χρηματοδοτεί το πρόγραμμα».
«Είναι σαφές ότι ο κ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών του στη Βραζιλία πέτυχε τον πραγματικό του στόχο. Να βρει έναν σύμμαχο στην προσπάθεια του να μην χρηματοδοτηθεί η χώρα ώστε να μετατραπεί σε μια απέραντη παραγκούπολη», αναφέρουν χαρακτηριστικά στη ΝΔ και προσθέτουν: «Οι αδίστακτες τυχοδιωκτικές του πρακτικές ωστόσο δεν πρόκειται να έχουν αποτέλεσμα, γιατί δεν θα το επιτρέψουν οι Έλληνες».
Keywords
Τυχαία Θέματα