'' μηπως θελετε να κυβερνησετε με αλλους ; ''...

ΡΩΓΜΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΓΜΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΥΘΡΑΣΤΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ...
Όλο και περισσότερες ρωγμές εμφανίζονται μέρα με τη μέρα στην τρικομματική κυβέρνηση. Μετά τη σκληρή κριτική που άσκησε το ΠΑΣΟΚ, για τα αποτελέσματα της επίσκεψης της Άνγκελα Μέρκελ, σήμερα ο Φίλιππος Σαχινίδης ''χτύπησε'' καμπανάκι...
στους κυβερνητικούς εταίρους.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας με την Επιτροπή Οικονομικών της
Βουλής, όπου γίνεται συζήτηση για το προσχέδιο του προϋπολογισμού, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η κυβέρνηση το κόμμα του.
'' Το ΠΑΣΟΚ δε δεσμεύτηκε πως θα φιμωθεί, αλλά πως θα στηρίξει τη κυβέρνηση. Θέλετε τη στήριξη που σας προσφέρουμε ναι ή όχι ; Σας ενοχλεί ή ντρέπεστε ; Αν σας ενοχλεί ή θέλετε να κάνετε κυβέρνηση με άλλους να το πείτε ανοιχτά και όχι με διαρροές ή με υπονοούμενα. Κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους'', ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών.
''Υπάρχουν πολιτικοί, υπάρχουν υπουργοί που προσλαμβάνουν την τρέχουσα πολιτική πραγματικότητα με όρους παρελθόντος. Επιδιώκουν την πολιτική τους επιβίωση με μέσα που ο λαός όχι μόνο έδειξε ότι δεν τα ανέχεται, αλλά τα έχει καταδικάσει. Στρέψτε λίγο τα βλέμματα σας σε εμάς, τον κυβερνητικό σας εταίρο ''.
Keywords
Τυχαία Θέματα