'' πειρατες '' με φουσκωτα στο λογγο αιγιου...

11:04 12/8/2012 - Πηγή: Fimotro
Άγνωστοι '' έπαιξαν '' με τις ζωές λουομένων στο Λόγγο Αιγίου ενώ επιχείρησαν να χτυπήσουν ανθρώπους μέσα στη θάλασσα !
Τραυμάτισαν, μάλιστα, στο κεφάλι λουόμενο...
μετά από τον αδέξιο χειρισμό του '' φουσκωτού ''.
Όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην κατάμεστη παραλία μπροστά από το Beau Rivage και ενώ μέσα και έξω από τη θάλασσα βρίσκονταν δεκάδες λουόμενοι.
Στα 40 μέτρα από την ακτή κάποιοι κολυμπούσαν, όταν ξαφνικά στην ίδια ευθεία και σε απόσταση περίπου 25 μέτρων από τους λουόμενους, επιβάτες 4 φουσκωτών άρχισαν να γελούν και να τραγουδούν.
Ξαφνικά έβαλαν
μπροστά τις μηχανές και χωρίς να αναπτύξουν ταχύτητα, άρχισαν να κάνουν περιστροφές με αποτέλεσμα να σηκώσουν το νερό σε ύψος 20 μέτρων.
Το Λιμεναρχείο Αιγίου δέχθηκε κλήσεις από παθόντες, λουόμενους, αλλά και καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι ενημέρωσαν πως η παρέα των '' 4 '' προκαλεί συνεχώς προβλήματα στη θάλασσα, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή λουομένων.
Οι ενέργειες του Λιμεναρχείου ήταν άμεσες και αν και το τζιπ τους βρισκόταν γι άλλη υπόθεση στο Ξυλόκαστρο, Λιμενικοί έφτασαν στο Λόγγο και κατάφεραν να εντοπίσουν την ταυτότητα των 2 από τους 4 δράστες. Η διερεύνηση της υπόθεσης προχωρά με γοργούς ρυθμούς και σύντομα οι ''πειρατές'' θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Keywords
Αναζητήσεις
πειρατες στο λογγο αιγιου, ειδισης πειρατες στο λογγο αιγιου
Τυχαία Θέματα