'' πυρετος '' συσκεψεων στο μαξιμου...

Συνεχείς συσκέψεις από το πρωί είχε με τους στενούς του συνεργάτες στο γραφείο του, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να καθοριστεί η στρατηγική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση το προσεχές διάστημα....

H βασική προτεραιότητα του πρωθυπουργού είναι η προσέλκυση ξένων επενδύσεων, αλλά και η επέκταση όσων ήδη βρίσκονται στη χώρα μας, με στόχο την εισροή κεφαλαίων και την ενίσχυση της ρευστότητας, αλλά και τη μείωση της ανεργίας.
Τη Δευτέρα το πρωί, ο Αντώνης Σαμαράς
θα δεχθεί στο γραφείο του εκπροσώπους 16 πολυεθνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Στη συνάντηση θα είναι παρόντες οι Γιάννης Στουρνάρας, Κωστής Χατζηδάκης και Νότης Μητταράκης. Στόχος του πρωθυπουργού είναι η διεύρυνση της παρουσίας τους στην Ελλάδα και φυσικά η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Την Τρίτη ο Αντώνης Σαμαράς θα δεχθεί στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, ενώ την Τετάρτη το βράδυ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στα επίσημα εγκαίνια της αντιπροσωπείας του Ιδρύματος Konrad Adenauer, στο Μουσείο της Ακρόπολης.
Keywords
Τυχαία Θέματα