Aytoς ναι, ηταν "πρεσβησ"!!!

21:28 14/2/2012 - Πηγή: Fimotro
Από το : valestoixima.gr
Να λοιπόν που ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον αγκαλιά με την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League, μετά την μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη μέσα στην Ρωσία επί της Καζάν με 1-0! Στην παγωμένη Μόσχα και κάτω από αντίξοες...
συνθήκες για παιχνίδι
ποδοσφαίρου ο Ολυμπιακός έδειξε ότι μπορεί φέτος να ελπίζει σε μεγάλα πράγματα και στην Ευρώπη! Και αυτό γιατί πλέον του εξαιρετικού αγωνιστικού...προσώπου που δείχνει σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει στην Ευρώπη και μιλάω και για το Champions League, οι παίκτες του δείχνουν περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά να θέλουν να πετύχουν αυτό που δεν είχαν πετύχει οι συνάδελφοί τους στους «ερυθρόλευκους» τα προηγούμενα χρόνια!
Μεγάλη μπάλα , ώριμες επιλογές από τον Βαλβέρδε και εικόνα μεγάλης Ευρωπαϊκής ομάδας που δείχνει σε κάθε ματς και ανεξαρτήτου αντίπαλου να ξέρει πραγματικά τι θέλει και πως να το παίρνει! Φυσικά όλα αυτά μόνο τυχαία δεν είναι...
Με μία δυνατή και εξαιρετική διοίκηση που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα και λύνει εν τη γένεσή της τα όποια προβλήματα υπάρχουν, με έναν προπονητή στα καλύτερα του (μεγάλη η απόφαση του σε τέτοιο ματς να αφήσει εκτός τον Ιμπαγάσα και να βάλει τον Μακούν), που θέλει μάλιστα, μέσω του Ολυμπιακού να βάλει τα εχέγγυα για επιστροφή του σε μεγάλη ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν και με ποδοσφαιριστές που σε κάθε ματς παίζουν πρώτα για την ομάδα και μετά για τον εαυτό τους ο πρωταθλητής Ελλάδας μπορεί στην διοργάνωση αυτή να κάνει φέτος την μεγάλη υπέρβαση!
Άλλωστε και στην ενδεχόμενη πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, ούτε η Σάλτσμπουργκ, ούτε η Μέταλιστ μπορούν να φοβίσουν την κόκκινη «αρμάδα» του Πειραιά!
Ο Ολυμπιακός είναι εδώ πολύ πιο δυνατός από κάθε άλλη χρονιά και έτοιμος για μεγάλα πράγματα!
Και κάτι άλλο...
Ο «πρέσβης» του Ελληνικού ποδοσφαίρου φοράει «ερυθρόλευκα» και είναι από τον Πειραιά!
Άντε γεια...
Keywords
Τυχαία Θέματα