H intralot παροχος τεχνολογιας στην ταιβαν ...

23:02 9/9/2013 - Πηγή: Fimotro

Την Intralot - βασικό μέτοχο του κοινοπρακτικού σχήματος LotRich Information Co. – επέλεξε κατόπιν διαγωνισμού, ως τεχνολογικό πάροχο, η Taiwan Sports Lottery Corporation (TSLC).
Η εταιρεία προσέφερε...
στην TSLC όλη την απαραίτητη υποστήριξη για τη συμμετοχή και επικράτησή της στο διαγωνισμό για την δεκαετή
άδεια διαχείρισης της Sports Lottery, η οποία οργανώνει και διεξάγει στοίχημα στη χώρα. Στο διαγωνισμό απαραίτητη προϋπόθεση και κριτήριο για την επιλογή του αναδόχου ήταν η επάρκεια και η εμπειρία του τεχνολογικού παρόχου.
Το νέο δεκαετές συμβόλαιο παροχής τεχνολογίας για την οργάνωση και διεξαγωγή στοιχήματος της Intralot θα ξεκινήσει στις αρχές του 2014 με ισχύ έως το τέλος του 2023.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Intralot θα προσφέρει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και το λειτουργικό για την επιτυχή λειτουργία της Sports Lottery, την πλατφόρμα LOTOS Horizon, την πλατφόρμα B-On, την πλατφόρμα στοιχήματος iFlex και το κεντρικό σύστημα της INTRALOT LOTOS O/S. Επίσης, θα παρέχει 1.200 τερματικά τελευταίας τεχνολογίας Photon, τα οποία θα εγκατασταθούν σε σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα, 1.200 LOTOS HORIZON Multimedia Controllers (LHMC) για την προβολή πληροφοριών για το στοίχημα, καθώς και όλες τις σχετικές υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης των συστημάτων και του λογισμικού. Θα παρέχει ακόμα, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της κοινοπραξίας, υπηρεσίες συντήρησης των τερματικών στα σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα.
«Η TSLC έχει λάβει τη 10ετή άδεια για τη διοργάνωση του αθλητικού στοιχήματος στην Ταϊβάν. Έχοντας ως τεχνολογικό συνεργάτη την Intralot, η TSLC θα προάγει το αθλητικό στοίχημα στη χώρα. Με καλύτερες και πιο ευέλικτες τεχνολογικές υπηρεσίες, η TSLC θα μπορεί να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες αθλητικού στοιχήματος στη χώρα. Πιστεύουμε ότι υπό τη διαχείριση της TSLC και την τεχνολογική υποστήριξη της Intralot η αγορά του αθλητικού στοιχήματος στην Ταϊβάν θα σημειώσει σημαντική ανάπτυξη», δήλωσε εκπρόσωπος της Taiwan Sports Lottery Corporation.
«Το νέο δεκαετές συμβόλαιο, το οποίο προστίθεται στο πλούσιο χαρτοφυλάκιο συμβολαίων που έχουμε στην περιοχή, σε συνέχεια και του δεκαετούς συμβολαίου τεχνολογίας που υπογράψαμε το Μάιο με την ChinaTrust Commercial Bank για τη Λοταρία της Ταϊβάν, ενδυναμώνει περαιτέρω την σημαντική μας παρουσία μας στην αγορά της Ασίας», ανέφερε από την πλευρά του ο Μάριος Μητρομάρας, General Manager Asia της Intralot και πρόεδρος της LotRich.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα