H realnews αυτης της κυριακης...

16:41 10/9/2016 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
Με βαρυσήμαντη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και τίτλο: "Θα "τελειώσω" τα Εξάρχεια από τον πρώτο μήνα" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. "Η κυβέρνηση έχει αφήσει συνειδητά τη χώρα...
ανυπεράσπιστη σε διάφορους μπαχαλάκηδες, γιατί από εκεί αντλούσε εκλογική πελατεία", τονίζει ο Κυρ. Μητσοτάκης. Για το θέμα των τηλεοπτικών
αδειών ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει: "Δεν πρέπει να κλείσουν τα κανάλια. Είναι πλήγμα για τη Δημοκρατία". Ακόμη, στη συνέντευξή του μιλάει μεταξύ άλλων για τους: Αλέξη Τσίπρα, Κώστα Καραμανλή, Γιώργο Παπανδρέου, Πάνο Καμμένο, Φώφη Γεννηματά, Σταύρο Θεοδωράκη και Βασίλη Λεβέντη.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας έχει τίτλο: "Η... επανάσταση της συνεννόησης!" και το υπογράφει ο Χρήστος Πασαλάρης, ο οποίος σημειώνει ότι "ο απλός Ελληνας θέτει οδυνηρά ερωτήματα στον πρωθυπουργό". Ο Χρ. Πασαλάρης επισημαίνει: "Ενας τολμηρός δημοσιογράφος θα έθετε ένα, ακόμη πιο οδυνηρό, στη σημερινή συνέντευξη του κ. Τσίπρα. Θα τον ρωτούσε αν θυμάται ότι σαν σήμερα ,στις 11 Σεπτεμβρίου του 1922, ξέσπασε η μεγάλη επανάσταση Πλαστήρα-Γονατά, εξ αιτίας της Μικρασιατικής καταστροφής. Επανάσταση που οδήγησε στη "δίκη των έξι" και στην εκτέλεσή τους στο Γουδί. Για να του υπενθυμίσει ότι και σήμερα η πατρίδα δοκιμάζει μια εξ ίσου μεγάλη καταστροφή. Επαναστάσεις όμως δεν γίνονται πια. Ιδιαίτερα σε μια εξαρτημένη χώρα του νότου, όπως η Ελλάδα, όσο και αν ο κ. Τσίπρας πασχίζει να οδηγήσει σε επανάσταση τους επτά νότιους ενάντια στους βόρειους της Μέρκελ. Και, αφού επανάσταση δεν γίνεται, μοναδική ελπίδα είναι η συνεννόηση της πολιτικής ηγεσίας, υπό την μόνιμη εθνική επιταγή που λέει ότι η Ελλάδα , "θέλει να ζήσει και θα ζήσει, ο κόσμος να χαλάσει"!...".

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Ο Γιώργος Παπανδρέου μιλά στην "R": "Υπόγεια συνεργασία Τσίπρα-Καραμανλή; Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι".
- Χρήστος Σπίρτζης: "Το "μαύρο" είναι ιδιοκτησία της κυβέρνησης Σαμαρά".
- Κούρεμα-πακέτο για χρέη σε τράπεζες, εφορία και ταμεία. Λύση-εξπρές από το υπουργείο Οικονομίας και τους δανειστές για 180.000 "κόκκινα" δάνεια μικρών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, ύψους 20 δισ. ευρώ.
- Νίκος Αναστασιάδης, Πρόεδρος Κυπριακής Δημοκρατίας: "Ο πιο σύντομος δρόμος για την έξοδο από το μνημόνιο είναι η εφαρμογή του".
- Τραγωδία στην Αίγινα. Αρση απορρήτου των τηλεπικοινωνιών του Λιμενικού ζήτησε ο Αλέξης Κούγιας.
- Ενα Drone με ελληνικά φτερά! Επιστήμονες από το ΑΠΘ και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο κατασκεύασαν το πρώτο ελληνικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:

"Ποιά είναι η διαφορά της εντροπίας απ' τη ντροπή; Εντροπία είναι η αυτοκαταστροφή -φερ' ειπείν- της χώρας μας. Ντροπή είναι ότι η χώρα οδηγείται στην εντροπία, ξεδιάντροπα. 'Η για να το πούμε αλλιώς: εκεί που κάποτε κρεμούσε τα τσεκούρια του ο Προκρούστης, τώρα υποτονθορύζει τις κλάψες του ο Κατρούγκαλος..."

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

- Χωριστοί δρόμοι έπειτα από 24 χρόνια. Η Πέμυ Ζούνη δεν ζει πια μαζί με τον Στάθη Σκέντζο. Η καταξιωμένη ηθοποιός έφυγε από το σπίτι που έμενε με τον πολιτικό μηχανικό σύζυγό της και ανοίγει νέα σελίδα στην καριέρα της πηγαίνοντας στο εξωτερικό.
- Δεν βιάζονται για... κρίκους! Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η αγαπημένη του Βασιλική Μιλλούση απολαμβάνουν στιγμές ξεγνοιασιάς στη Μύκονο, χωρίς προς το παρόν να σκέφτονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.
- Μυστικά ραντεβού για Μάνο-Βιβή. Στενή παρέα κάνουν τον τελευταίο καιρό το εντυπωσιακό μοντέλο Β. Τσιάμη και ο ανερχόμενος ηθοποιός Μ. Ιωάννου, παίζοντας κρυφτό με τους φωτογράφους.
- Ο πελαργός έρχεται. Η όμορφη Playmate Αλεξάνδρα Λοΐζου και ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους.
- Παραμυθένιος γάμος στην Τοσκάνη. Ο εφοπλιστής Δημήτρης Χανδρής και η γόνος της βρετανικής αριστοκρατίας Λίντια Φόρτε ένωσαν τις ζωές τους σε μια ρομαντική τελετή.
Keywords
γιώργος παπανδρέου, νίκος αναστασιάδης, πρωτοσελιδα, νεα δημοκρατια, τσιπρας, παπανδρεου, καμμενος, παραιτηση λεβεντη, ελλαδα, μερκελ, καμάρι, σαμαρας, τραπεζες, μνημονιο, ΑΠΘ, προσφορες, νέα, μυκονος, playmate, εθνικη τραπεζα, εφημεριδα δημοκρατια, βασιλικος γαμος, κουρεμα, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, μνημονιο 2, μνημονιο 3, θεμος αναστασιαδης, μιλα, δημοκριτειο, το θεμα, αιγινα, γαμος, δανεια, εθνικη, εφορια, ηθοποιος, θεμα, καριερα, πρωτοσελιδα, σαν σημερα, σημερινη, αρθρο, αλεξανδρα, βιβη, γινεται, γινονται, γιώργος παπανδρέου, γουδι, δρομος, ευρω, ελπιδα, εξαρχεια, επτα, ερχεται, εφυγε, εφοπλιστης, ιωαννου, κυβερνηση, λύση, μητσοτακης, μανο, μπορειτε, μυστικα, ντροπη, ομορφη, ραντεβου, συζυγο, σπιτι, τοσκανη, φωφη, φωφη γεννηματα, χρηστος, δημητρης, εφαρμογη, ελληνικα, χωρα, ιδιαιτερα, υπουργειο, κυριακου, κυριακη, μυκονο, πακετο, ζουνη
Τυχαία Θέματα