Me thν μισελ ομπαμα ανοιξε το συνεδριο των δημοκρατικων

09:13 5/9/2012 - Πηγή: Fimotro
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, που απολαμβάνει ποσοστά δημοτικότητας 65%-70%, έδωσε χθες τον παλμό στο συνέδριο. Σειρά έχει σήμερα ο... ροκ σταρ του κόμματος, Μπιλ Κλίντον Φωτιά παίρνει σιγά σιγά το συνέδριο των Δημοκρατικών καθώς...
στο βήμα των ομιλητών ανεβαίνουν τα αστέρια του κόμματος με φανερή... ετοιμοπόλεμη διάθεση.
Χθες τον παλμό έδωσαν η Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα, και ο δήμαρχος του Σαν Αντόνιο, Τζούλιαν Κάστρο,
που θεωρείται από πολλούς ο «επόμενος Ομπάμα», ενώ σήμερα σειρά έχει ο? ροκ σταρ του κόμματος, Μπιλ Κλίντον.
Η Μισέλ, όπως ακριβώς και η Αν Ρόμνεϊ, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο το ρητό που θέλει να κρύβεται μία γυναίκα πίσω από κάθε ισχυρό άνδρα: ιδιαίτερα επικοινωνιακή, αν κι έκανε μία? μουδιασμένη αρχή με τους Αμερικανούς -οι Ρεπουμπλικάνοι αμφισβητούσαν επί μήνες τον πατριωτισμό της, επειδή όταν νίκησε ο άνδρας της στις εκλογές, δήλωσε «για πρώτη φορά περήφανη για την πατρίδα της»-, κατάφερε στην πορεία να κερδίσει τους συμπατριώτες της.
Τα ποσοστά δημοτικότητάς της κυμαίνονται μεταξύ 65% και 70%, ενώ εξαιτίας των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ως Πρώτη Κυρία, έχει στενούς δεσμούς με πολλές και διαφορετικές κοινωνικές ομάδες. Η πρωτοβουλία της, «Ας Κινηθούμε!», που προωθεί την άσκηση και την υγιεινή διατροφή για τα παιδιά, την έχει καταστήσει οικεία και αγαπητή σε κάθε αμερικανική οικογένεια, ενώ τα προγράμματα που προωθεί υπέρ των βετεράνων, μπορούν να αποδειχθούν πολύτιμες? πηγές ψήφων από τις στρατιωτικές οικογένειες που παραδοσιακά ψηφίζουν Ρεπουμπλικάνους.
Keywords
Τυχαία Θέματα