Nteρμπι με γκολ!

12:58 22/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Από το : 24betgr.com
Κυριακή σήμερα με φουλ αγωνιστική δράση αλλά και με ένα παραδοσιακό όσο και αμφίρροπο Αγγλικό ντέρμπι, το Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Παιχνίδι που αναγκαστικά κλέβει την παράσταση και στοιχηματικά...
αφού θα πονταριστεί με μανία σε ολόκληρο τον Πλανήτη. Και κυρίως στην Ασία, που εκτός από τον Τζόγο λατρεύουν και τις μεγάλες Αγγλικές ομάδες, σαν τις δύο σημερινές αντιπάλους...

Περνώντας τώρα στην στοιχηματική ανάλυση του αγώνα, μπορεί θεωρητικά να βρίσκεται πιο κοντά στην νίκη η Μάντσεστερ
Γιουν. αφού είναι καλύτερη από την φετινή κακή Άρσεναλ, αλλά πρόκειται για μεγάλο ντέρμπι και σε κάτι τέτοια παιχνίδια «μιλάει» πολλές φορές και η φανέλα. Η οποία είναι βαριά και για τις δυο ομάδες.

Το σίγουρο είναι πως το παιχνίδι θα έχει γκολ, για αυτό και το λογικό bet είναι (κατά σειρά) Goal/Goal, Over 2.5 και Over 3.5 για κάποιους πολύ τολμηρούς.

Υπάρχει όμως στην Αγγλία και ένα δεύτερο μεγάλο παιχνίδι, το Σίτι-Τόττεναμ, στο οποίο είναι φαβορί οι γηπεδούχοι και μάλλον θα τους τιμήσουμε.

Στην Ισπανία, η θριαμβεύτρια του Μπερναμπέου Μπαρτσελόνα θα έχει δύσκολο απόγευμα στην έδρα της φιλόδοξης Μάλαγα, ενώ μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η αντίδραση της Ρεάλ και του Μουρίνιο, κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως η Μπιλμπάο. Η αίσθηση μας λέει, πως κάποιο από τα δύο φαβορί δεν θα κερδίσει...

Στην Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα της Μπάγιερν, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για την πραγματική κατάσταση της ομάδας μετά την διακοπή.

Στο Καμπιονάτο, φαίνεται να έχουν τύχη Ίντερ και Κάλιαρι, ενώ και μια «κόντρα» στην Νάπολι (1Χ υπέρ της Σιένα) κατά την γνώμη μας έχει αξία.

Τέλος στην εγχώρια Super League δείχνει να είναι πολύ δύσκολη μια δεύτερη γκέλα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, ενώ εάν γίνει κάτι «ανάποδο» αυτό δείχνει πιο πιθανό να γίνει στο Παναθηναϊκός –Ατρόμητος.

Επίσης μόνο «σίγουρο» δεν θα πρέπει να θεωρείται διπλό του Άρη κόντρα στη Δόξα στο Καυταντζόγλειο.

Χθες είχαμε το πλέον αρνητικό ρεκόρ στις επιλογές μας, το τελευταίο δίμηνο.

Ελπίζω σήμερα να σας ρεφάρουμε...

Να είστε σε επαφή.
Keywords
Τυχαία Θέματα