O νικος τελλης κολλα το εργο κεδικογλου στη ερτ!

14:43 6/9/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο "Μιντιάκιας της ΕΡΤ"
Αγαπητό Fimotro,
O νέος πρόεδρος Νίκος Τέλλης συνεχίζει μαζί με τους φίλους του το νομικό σύμβουλο,το τεχνικό,και το προσωπάρχη να δίνει μάχες εναντίων του Σίμου Κεδίκογλου και των επιλογών του για την ΕΡΤ! Έτσι δύο ομάδες...
έχουν δημιουργηθεί η ομάδα του προέδρου Νίκου Τέλλη και η ομάδα του διευθύνοντα συμβούλου Νίκου Σίμου !
Ο Κεδίκογλου προσπαθώντας να ελέγξει τη κατάσταση άθελά του δημιούργησε περισσότερη ένταση αφού ζήτησε το αυτονόητο στο πρόεδρο Νίκο Τέλλη εάν διαφωνεί με τις αρμοδιότητες που του δίνονται βάση του νόμου για την θέση του Προεδρεύοντος
του ΔΣ της ΕΡΤ να παραιτηθεί!
Έτσι όλα κολλούν στην ΕΡΤ αφού ο Τέλλης διαφωνεί σε όλα και στα πάντα στην ΕΡΤ αφού διοικεί την εταιρεία μη γνωρίζοντας τις αρμοδιότητές του παίζοντας ρόλο διευθύνοντα συμβούλου που δεν έχει εξυπηρετώντας φυσικά το Βενιζέλο αλλά σε τι δεν το καταλαβαίνω!
Ο Κεδίκογλου περιμένει εντολές από το Σαμαρά και μάλλον το θέμα θα λύσουν οι πολιτικοί αρχηγοί!
Ερώτημα γιατί ο Τέλλης αφού δεν έχει αρμοδιότητες παρακολά έτσι το έργο της κυβέρνησης για την ΕΡΤ;
Γιατί έφτιαξε την δική του ομάδα (αμφιλεγόμενη) και αντιδρά έτσι;
Νομίζω ότι ο Βενιζέλος κάτι ετοιμάζει δεν μπορεί τέτοιο μπρίο από τον Τέλλη μόνο που δεν θα του βγει αφού τα γκάλοπ τον δείχνουν πατωμένο σε ποσοστό!
Τέλλη θα βρεθείς μπλεγμένος στο τέλος σε ένα παιχνίδι που δεν ξέρεις την ίδια την ΕΡΤ και μετά θα σου πού δεν ήξερες δε ρώταγες αλλά θα είναι αργά!
Όσο για σένα Βαγγέλη είσαι μέλος της κυβέρνησης και όλοι αυτοί της ΕΡΤ σε πολέμησαν αφού τότε ήταν με τον Παπανδρέου και τώρα με το ΣΥΡΙΖΑ του ισόβιου κατεστημένου της ΕΡΤ!
Κεδίκογλου πάτα στα πόδια σου (αφού είσαι κυβερνητικός εκπρόσωπος της τρικομματικής κυβέρνησης και όχι μόνο της ΝΔ) και προχώρα είναι ώρα να αποδείξεις ότι μπορείς να αλλάξεις τα πάντα στην ΕΡΤ ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί και παρακολουθεί στενά τα όσα συμβαίνουν γύρω του και κρίνει πολιτικά σκληρά τα πάντα αφού συνεχώς θυσιάζεται!
Και άσε τους υπόλοιπους να το παίζουν πολιτικά παιχνίδια μόνοι τους σε ένα κράτος που αναζητά την ελπίδα!
Ελπίδα με ξαναζεσταμένο φαγητό δεν υπάρχει είδατε που βρεθήκαμε!
Κε Τέλλη τα σκέφτεστε όλα τα παραπάνω ή πολιτικά βρίσκεστε και λειτουργείτε με τις μεθόδους και τους ανθρώπους του παρελθόντος;
Keywords
Αναζητήσεις
νίκος τελης πρόεδρος ερτ φωτό και βιογρ γόιο, τελης νικος
Τυχαία Θέματα