O παντελης καψης για την κοντρα συριζα - πρετεντερη...

14:58 10/4/2013 - Πηγή: Fimotro
Η κόντρα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Γιάννη Πρετεντέρη για τα... μάτια της «Ζωής Κωνσταντοπούλου» (άρθρο του δημοσιογράφου στο Βήμα της Κυριακής) συνεχίζεται με… αμείωτους ρυθμούς. Η αξιωματική αντιπολίτευση...
ανακοίνωσε πως βάζει «εμπάργκο» στη συμμετοχή εκπροσώπων της στην εκπομπή «Ανατροπή» και από την πλευρά του ο δημοσιογράφος, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του κόμματος, μίλησε για «αιτιάσεις ανυπόστατες και εντελώς κατασκευασμένες».

Με
τη δική του σειρά, ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής με άρθρο του στο «Έθνος» παίρνει το μέρος του συναδέλφου του Γιάννη Πρετεντέρη και κάνει λόγο για «επαγγελματικό εξοστρακισμό».

Αναφερόμενος στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μην ξαναστείλει εκπροσώπους του στην εκπομπή του Mega: «Ανατροπή», ο δημοσιογράφος ξεκινά: «Tον τελευταίο καιρό συμβαίνουν παράξενα πράγματα στη δημοσιογραφία. Μόλις χθες, για παράδειγμα, μάθαμε ότι ένα κόμμα αποφάσισε να μην ξαναστείλει εκπροσώπους του στην εκπομπή ενός δημοσιογράφου εκφράζοντας έτσι την αποδοκιμασία του σε ένα άρθρο που έγραψε» και συνεχίζει γράφοντας πως μια τέτοια απόφαση είναι σαν να «απαγορεύει σε ένα δημοσιογράφο να δουλεύει επειδή δημοσιοποίησε τις απόψεις του».

Ο Παντελής Καψής κάνει λόγο για «κοινωνικό εξοστρακισμό δια της επαγγελματικής εξόντωσης που ευθέως παραπέμπει σε φασιστικά και κομμουνιστικά καθεστώτα».

«Ομολογώ ότι το κόμμα που θα προσπαθούσε να μου ορίσει την κοινωνική μου συμπεριφορά θα με παρέπεμπε σε "μεγάλο αδερφό"», σημείωσε ο δημοσιογράφος.

Όσο για την ουσία του άρθρου; «Είναι προφανές ότι δε βρίσκεται εκεί το ζήτημα. Έχουν γίνει τόσα τα τελευταία χρόνια στην ελληνική δημοσιογραφία, αυτό θεωρούν ότι ήταν το χειρότερο κρούσμα;» αναρωτιέται ο δημοσιογράφος και τονίζει «μήπως αυτή η απαγόρευση δεν είναι παρά μια κυνική επικοινωνιακή πρωτοβουλία;».

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, σχολίασε από την πλευρά του μέσω Twitter το άρθρο του δημοσιογράφου γράφοντας: «Κράτα με να σε κρατώ. Παντελής στηρίζει Γιάννη. Τη Δευτέρα θα πάει καλεσμένος του ως 'δημοσιογράφος ».
Keywords
Τυχαία Θέματα