Oi εργαζομενοι της bestend απαντουν σε προβοκατσια

10:53 18/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Aπό το : ergazomenoiependyti
Οι προβοκάτορες δεν απεργούν, όπως αποδεικνύεται, αφού διάλεξαν τη χθεσινή απεργία και πορεία των ανθρώπων του Τύπου (εξ ου και τα καθυστερημένα ανακλαστικά μας), για να αναρτήσουν κείμενο στο blog «fimotro», με τίτλο...
«ΜΗΝΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟ, ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ» και με την υπογραφή «Μια ομάδα εργαζομένων που δεν πείθεται εύκολα από τις ψευτιές του Γιαννίκου».

Η «ομάδα», γκρουπούσκουλο, συμμορία
ή οποιοδήποτε άλλο… υποσύνολο των προβοκατόρων που συνέταξαν το εν λόγω κείμενο προφανώς ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχει με τη γενική συνέλευση των εργαζομένων της Bestend. Ο αγώνας μας μέχρι σήμερα ήταν και θα συνεχίσει να είναι δίκαιος, πεντακάθαρος, αξιοπρεπέστατος και νομιμότατος. Ύβρεις, απειλές και τραμπουκισμοί είναι μέσα που χρησιμοποιούν άλλοι, και σίγουρα όχι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της Bestend, που συνεχίζουμε τις απεργιακές μας κινητοποιήσεις μέχρι την πλήρη δικαίωσή μας. Είναι πασίδηλο λοιπόν ότι η ανάρτηση έγινε εκ του πονηρού, δεδομένου ότι ο αγώνας μας συνεχίζεται πλέον και στις δικαστικές αίθουσες.

Οι συκοφάντες, που εμπνεύστηκαν και συνέταξαν το γλοιώδες κείμενο και οι οποίοι τολμούν να μιλούν στο όνομα μας, να ξέρουν ότι τέτοιες προκλήσεις δεν θα μείνουν αναπάντητες και να μην ξεχνούν ότι υπάρχουν και νόμοι για πλαστογραφία, πλαστοπροσωπία και λοιπά αδικήματα…

Η φωνή των πραγματικών εργαζομένων της Bestend ακούγεται δυνατά εδώ και δύο εβδομάδες από το blog μας, ergazomenoiependyti.wordpress.com, που αγκάλιασαν οι αναγνώστες, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά και στους οποίους μόνο απολογούμαστε.

Τέλος, δηλώνουμε ότι εμείς οι εργαζόμενοι της Bestend εκφράζουμε τις θέσεις μας και τις απόψεις μας ΜΟΝΟ μέσα από τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων μας. Όλες οι αποφάσεις των Γ.Σ. βρίσκονται αναρτημένες στο blog μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα