Paris match : "σαμαρας, ο ανθρωπος της τελευταιας ευκαιριασ"

18:44 21/6/2012 - Πηγή: Fimotro
"Ο άνθρωπος της τελευταίας ευκαιρίας» είναι ο τίτλος που δίνει το περιοδικό Παρί Ματς στην αποκλειστική συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά, που δημοσιεύει σήμερα και η οποία πλαισιώνεται από φωτογραφία του νέου...
πρωθυπουργού στον χώρο της Βουλής και τον υπότιτλο «Το κόμμα του κέρδισε στο νήμα τις εκλογές, η απειλή εξόδου από το ευρώ απομακρύνεται».
Η σύνταξη του γαλλικού περιοδικού
προλογίζει, με σύντομο βιογραφικό τη συνέντευξη, στην οποία, ο Αντώνης Σαμαράς καλείται, κατ' αρχήν, να σχολιάσει «τη σημασία της νίκης αυτής» και να σκιαγραφήσει «τι περιμένει, ως αντάλλαγμα, από την ΕΚΤ και τους Ευρωπαίους εταίρους».
"Aυτή η ιστορική ψήφος», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς, «αποτελεί ορόσημο. Ο ελληνικός λαός έδειξε ότι επέλεξε την Ευρώπη, ότι αποδέχεται να συνεχίσει τις προσπάθειες για να παραμείνει στο ευρώ. Είναι μια πράξη προσχώρησης στην ευρωπαϊκή ενότητα και τη σταθερότητα. Είναι, επίσης, το μήνυμα ότι οι Έλληνες, παρά τα προβλήματα, αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Ο λαός υποφέρει σε αφάνταστο βαθμό. Η εκλογή μας δείχνει, επίσης, ότι θα έχουμε φώς στην άκρη του τούνελ».
Keywords
Τυχαία Θέματα