Zhtoyn 1,35 ekat. απο το mega...

Το ΔΣ του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας, καλεί το MEGA να πληρώσει το ποσό του 1.350.000 ευρώ, απορρίπτοντας τη σχετική αίτηση '' θεραπείας '' της τηλεοπτικής εταιρείας...

Πρόκειται για μια απόφαση σοκ, καθώς οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Αστυνομία, δια του Ταμείου τους, ζητούν από ΤΟ MEGA να αποδώσει το 10% επί των συμβάσεων που είχε υπογράψει για τη μετάδοση αγώνων ποδοσφαίρου.
Το αρχικό ποσό, σύμφωνα με το Ταμείο των εργαζομένων στην ΕΛ.ΑΣ ανερχόταν σε 796.373 ευρώ. Εκ των υστέρων, θεωρήθηκε ότι το ποσό αυτό βασίστηκε σε εσφαλμένα στοιχεία.
Το Ταμείο απορρίπτει την αίτηση '' θεραπείας ''του MEGA, αναγνωρίζει ως οφειλή τα 675.000, μετά την επιβολη προστίμου 10% επί του κεφαλαίου και στη συνέχεια το διπλασιάζει σε 1.350.000 ευρώ με νέο διοικητικό πρόστιμο, με το επιχείρημα ότι δεν πληρώθηκε έγκαιρα.
Μάλιστα, στην απόφαση σημειώνεται ότι το νέο, αυξημένο πρόστιμο θα αποσταλεί στη ΔΟΥ για τη βεβαίωση και την είσπραξη του. Από το MEGA απαντούν ότι το πρόστιμο δεν έχει νομική βάση.
Keywords
Τυχαία Θέματα