Αδειασε τον νταϊσεμπλουμ ο συμπατριωτης του υπ. εξωτερικων...

15:41 2/4/2013 - Πηγή: Fimotro
ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ
Κατηγορηματικά απέρριψε πριν από λίγο ο Ολλανδός υπ. Εξωτερικών, μετά τη συνάντηση με τον Δ. Αβραμόπουλο, απαντώντας σε ερώτηση, τα περί επανάληψης του κυπριακού "μοντέλου" κουρέματος καταθέσεων και σε άλλες χώρες, που είχε υπονοήσει ο...
συμπατριώτης του υπουργός οικονομικών και πρόεδρος του Εurogroup φέρουν Ντάισεμπλουμ. Άλλες σημαντικές ειδήσεις από την σημερινή συνάντηση στο υπουργείο Εξωτερικών;
Την στιγμή που η Κύπρος, την παρούσα περίοδο, αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη κρίση μετά την εισβολή, είναι αδιανόητο να μιλά κανείς για διχοτόμηση.
Όποιος επενδύει στη κρίση διαπράττει στρατηγικό λάθος.
Η Κύπρος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι τηςευρωπαϊκής οικογένειας. Η Ευρώπη θα βγει από την κρίση πιο ενωμένη και πιο ισχυρή.
Δεν υπάρχει κυπριακή, ελληνική ή ολλανδική λύση στην οικονομική κρίση. Η απάντηση στο πρόβλημα της οικονομικής κρίσης μπορεί να είναι μόνο ευρωπαϊκή.
Οι πατέρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι ευρωπαϊκοί λαοί δεν είχαν ονειρευθεί μία Ευρώπη-Λογιστήριο. Θέλουν μία Ευρώπη, στο πλαίσιο της οποίας οι λαοί να μπορούν να ζουν αρμονικά, με ειρήνη και ευημερία.
Keywords
Τυχαία Θέματα