Αιχμες χαρη καστανιδη για τον κωστα σημιτη

09:02 22/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Αιχμές για τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, που χαρακτηρίζει «μοιραίο λάθος» το Μνημόνιο, άφησε ο Χάρης Καστανίδης εκδήλωση της εφημερίδας Free Sunday. «Έχω μάθει να σέβομαι τα διαδοχικά βήματα στη ζωή μας, στη συλλογική ζωή και στην προσωπική ζωή. Και υπολογίζω ότι με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να συμπεριφέρεται ο καθένας από μας, άρα και ο...
ίδιος ο Σημίτης, σε σχέση με την ιστορία του κόμματος του οποίου ηγήθηκε», τόνισε ο κ. Καστανίδης.

«Κατά
την άποψή μου, ο κ. Σημίτης δικαιούται να εκφράζει την άποψη του ότι θα έπρεπε να ήταν καλύτερο το Μνημόνιο, αλλά θα έπρεπε να προστρέξει εκείνη τη δύσκολη περίοδο του Μαίου του 2010 να προσφέρει τις πολύτιμες εμπειρίες του πρώην πρωθυπουργού» σημείωσε.

Ο βουλευτής άφησε εκ νέου ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «θα ήταν αστόχαστο να σκεφθεί κανείς ότι όσοι θα επιχειρήσουν να αλλάξουν την κεντροαριστερά στην Ελλάδα, θα είναι απόντες από τα μεγάλα στοιχήματα».

Ο Κώστας Σημίτης αναμένεται να αναφερθεί αναλυτικά στο μνημόνιο στην ομιλία του με τίτλο «Ελλάδα, quo vadis?» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο Βερολίνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα