Αλεξη, άλλαξε τα φωτα στον ελληνα, ειναι μακακας, γ..... τον, αφου σε ψηφισε, γιατι διαμαρτυρεται!!!

ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ;
Γράφει ο Κ.Π.
«Αφού παινιέται σα λιοντάρι, τότε γιατί
γαυγίζει σαν σκυλί;»
Αραβική παροιμία
Εγώ είμαι μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ! Είπε την ...αλήθεια στην εξαθλιωμένη κοινωνία και τον «στηρίζω!». Δεν καταλαβαίνω γιατί όλες αυτές οι...
διαμαρτυρίες μιας «μικρής» μερίδας δυσαρεστημένων Ελλήνων. Ο Αλέξης είναι ο πιο τίμιος «πολιτικός» στην νεότερη ιστορία. Ο άνθρωπος προεκλογικά τους είπε πεντακάθαρα:

Δώστε μου την εξουσία και εγώ θα σας Γ...., αφού το
θέλει ο κ... σας, οι άλλοι μέχρι τώρα απλά σας χάιδευαν!!! Αυτό κάνει τώρα! Προτεραιότητα δανειστές-τοκογλύφοι! Όπως είπε και στη βουλή, για το πολυνομοσχέδιο που έγινε εξαγγελία ανάπλασης, Πέραμα, Δραπετσώνα, Κερατσίνι: «Μη με προκαλείτε γιατί θα σας.....!

Τι τη θέλεις τη σύνταξη των 1000 ευρώ, με 360 είσαι μια χαρά, σου φτάνει για χαμομήλι! Θέλεις σπίτι; Θα πληρώνεις ενοίκιο στο κράτος. Αν δεν μπορείς το βγάζουμε στον πλειστηριασμό. Θέλεις αυτοκίνητο; θα πληρώνεις δακτύλιο και μεγαλύτερα τέλη. Θέλεις σουβλάκι, με ή χωρίς κρεμμύδι; θα πληρώνεις κάτι τις παραπάνω φόρο. Θέλεις μόρφωση; Θα πληρώσεις 23% «Φάπα».

Εσύ αγρότη με τα ροζιασμένα χέρια που παλεύεις μέσα στο λιοπύρι, τις χιονοθύελλες και το ξεροβόρι για να καλλιεργήσεις τη γη σου, είσαι κλέφτης, πρέπει να πληρώσεις. Εσύ εργαζόμενε τι την θέλεις τη σύνταξη στα 60-65; Δούλεψε παραπάνω, για να την πάρεις από τον «Άγιο Πέτρο» όταν θα περάσεις την πύλη του παραδείσου για την αιώνια ζωή!

Η προσφορά αυτή είναι των κυβερνήσεων-όπως λέει ο Αλέξης- που άσκησαν την εξουσία εδώ και 40 χρόνια. Δεν είναι του Αλέξη, απλά ο ίδιος εκτελεί τις εντολές των δανειστών και δεν φέρει καμιά ευθύνη. Ότι του υπαγορεύουν κάνει, διαφορετικά δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στην εξουσία!

Όλα αυτά, τους τα είπε προεκλογικά ο Αλέξης. Δεν τα κατάλαβαν; Μην ακούτε «σύντροφοι» διαμαρτυρίες και βλακείες σύσσωμης της αντιπολίτευσης, ότι δήθεν ήταν καλοκαίρι και μέσα στη θερινή ραστώνη, την παραλία και τον ύπνο τους ξεγέλασε και τους πήρε την κυβέρνηση για δεύτερη φορά. Ο Έλληνας είναι «μαζόχας». Εκδικείται τον εαυτό του. Έχω την εντύπωση ότι μια μερίδα Ελλήνων γύρω στο 36% που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και μαζί με την «ουρά» των ΑΝΕΛ περίπου στο 39%, απολαμβάνει αυτό το Γ..... και μάλιστα χωρίς προφυλακτικό για μεγαλύτερη απόλαυση!!!

Εδώ ας μου επιτραπεί να χρησιμοποιήσω έναν προσωπικό τόνο και ζητώ συγνώμη. Έχοντας μετά το 1977 συνεργαστεί τηλεοπτικά με όλους τους αρχηγούς των κομμάτων, από τον αείμνηστο Εθνάρχη, μέχρι και τον προηγούμενο πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, έχω έναν αριθμό στο ημερολογιό μου που ξεπερνά τους 40 σε όλες τις παρατάξεις. Η τηλεοπτική μου εμπειρία, επιτρέπει στην ταπεινοτητά μου να έχω άποψη για την τηλεοπτική συμπεριφορά των πολιτικών αρχηγών και πρωθυπουργών.

Ο Αλέξης Τσίπρας λοιπόν αντιγράφει τον Ανδρέα Παπανδρέου ή καλύτερα τον μιμείται σε όλες σχεδόν τις εκφάνσεις του. Ομιλία, γλώσσα του σώματος, χρωματισμός της φωνής και «κρεσέντο» επιθετικότητας όταν θέλει να παρασύρει το ακροατήριο του σε χειροκροτήματα. Βέβαια το 1981 ο Ανδρέας είχε ένα πλεονέκτημα να δίνει χρήμα.

Με την εισοδό μας στην τότε ΕΟΚ έρρεαν τα δις ECU που πήγαιναν σε άλλο σκοπό από αυτόν που είχαν προορισμό. Σήμερα ο Αλέξης εκπροσωπεί σχεδόν όλο το απογοητευμένο ΠΑΣΟΚ που έχει διαλυθεί. Δεν είναι όμως ο Ανδρέας Παπανδρέου και δεν μπορεί να δώσει χρήμα όσο και αν προσπαθεί να τον μιμηθεί!!! Βιάστηκε να γίνει γρήγορα πρωθυπουργός και αυτό θα το πληρώσει. Η πορεία του Αλέξη, έχει ημερομηνία λήξης με δυσάρεστα αποτελέσματα για τον ελληνικό λαό.

Σε όλο αυτό το μπάχαλο που επικρατεί. Συντάξεις, φόρους, εργασιακά και άλλα, είδατε μεγάλες διαμαρτυρίες, διαδηλώσεις, μάρμαρα να ξεκολλάνε στο σύνταγμα και μολότοφ να πέφτουν βροχή; Μόνο το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ κάνει κάποιες χλιαρές διαδηλώσεις. Φραστικά επεισόδια μόνο με πρωταγωνιστές υπουργούς της κυβέρνησης, ενώ δεν λείπουν και οι εκατομμυριούχοι κυβερνητικοί παράγοντες με «αριστερή ιδεολογία του κώλου» και δεξιά τσέπη!

Και επειδή όπου υπάρχει φτώχια και εξαθλίωση ενός λαού, ανθεί ο τζόγος, παράνομος ή μη. Πορνεία, ναρκωτικά και λαθρεμπόριο, καλά θα κάνει η για «πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση» να μαζέψει και από εκεί φόρους για ισοδύναμα.....!

Εμείς ρίχνουμε και μια ιδέα!!! Σύμφωνα με έρευνα ελληνικού πανεπιστημίου, περισσότερες από 6.500 γυναίκες ασκούν επίσημα η ανεπίσημα το αρχαιότερο επάγγελμα, και διπλάσιος αριθμός κρυφών ερωτικών απολαύσεων. Καλώ λοιπόν την συγκυβέρνηση να τις εφοδιάσει με τις ανάλογες ταμειακές μηχανές για να μην ξεφεύγει καμιά ερωτική επαφή. Τα έσοδα θα είναι τεράστια!!!!!!!! Αργότερα κύριε πρωθυπουργέ, μπορείτε να επεκτείνετε το μέτρο και στα ζευγάρια. Νόμιμα ή μη. Υποχρεωτικά να πληρώνουν φόρους για κάθε ερωτική επαφή. Και μάλιστα σκληρούς φόρους, 100% με όρους αγοράς για κάθε ερωτική πράξη των ζευγαριών. Τότε να είστε βέβαιος, ότι η ελληνική οικονομία θα ανθίσει!!!

Αλλά, ας σοβαρευτούμε αγαπητοί φίλοι. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, άλλα υποσχέθηκε και άλλα κάνει. Ο ελληνικός λαός και η κοινωνία υποφέρει. Μόνο μια οικουμενική κυβέρνηση και όλοι οι πολιτικοί αδελφωμένοι μπορούμε να βγούμε από την εξαθλίωση. Ανταλλαγές ύβρεων και τσαμπουκάδες μέσα και έξω από τη βουλή και «τζάμπα» μαγκιά από τον Αλέξη Τσίπρα ότι θα κυβερνήσει μερικές τετραετίες ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Δουλεύει τον ελληνικό λαό και τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων. Τι αλαζονεία είναι αυτή;

Όσοι έδωσαν με την ψήφο τους την πρωτιά στο ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσει, κατάλαβαν το λάθος τους και γρήγορα θα το επανορθώσουν. Αλέξη μην πουλάς «τσαμπουκά», κοίταξε να συνεννοηθείς με την αντιπολίτευση πριν είναι αργά. Αν συνεχίσεις έτσι, φρόντισε να ετοιμάσεις και ένα ελικοδρόμιο κοντά στο Μαξίμου.

«Καλο ταξίδι αλαργινό καράβι μου, στου απείρου
και στης νυχτός την αγκαλιά με τα χρυσά σου φώτα»

Για να θυμηθούμε και στίχους του Οδυσσέα Ελύτη.
Ο καιρός γάρ εγγύς! Άντε για!
Keywords
αλέξης τσίπρας, Οδυσσέας Ελύτη, τσιπρας, συριζα, βουλη, προσφορες, καλοκαιρι, σαμαρας, παπανδρεου, εοκ, δις, ΠΑΣΟΚ, διαδηλωσεις, συνταγμα, ΚΚΕ, παμε, καιρος, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , μετρο, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, θερινη ωρα, φωτια, κοινωνια, αλέξης τσίπρας, αποτελεσματα, ημερομήνια, πολυνομοσχεδιο, ημερολόγιο, γλωσσα του σωματος, εοκ, ναρκωτικα, οικονομια, πυλη, αγκαλια, ανδρεας παπανδρεου, ανθρωπος, απλα, βρισκεται, γινει, γλωσσα, δις, δωσει, δραπετσωνα, εγινε, ευρω, ειπε, υπαρχει, ερευνα, ευθυνη, ζευγαρια, υπνο, μηχανες, ιδεολογια, ομιλια, κυβερνηση, κυριε, λαδι, λαθος, λιονταρι, μαξιμου, μολοτοφ, μπορεις, μπορειτε, παμε, πρωταγωνιστες, ραστωνη, συγνωμη, συνταξη, σουβλακι, φτανει, φορα, χρημα, χαρα, επεισοδια, φιλοι, ταξιδι, χερια
Τυχαία Θέματα
Αλεξη,alexi