Αλεξιπτωτιστες για συλληψη φπα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ : ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ
Του Κάπα Σαρδάμ
Γερμανικά μπλόκα ακόμη και πριν ξημερώσει, «υποσχέθηκε» σε μεγάλες εταιρείες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας...
από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων... Ο συριζαίος αδέκαστος πρώην εφοριακός και συνδικαλιστής έχει πάρει πάνω του την υπόθεση της κάθαρσης και ήδη ξεκινάει ελέγχους, ηγούμενος της πρώτης διμοιρίας Ράμπο, που έχει εκπαιδευτεί στο Κέντρο Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα Χαλκιδικής.
Σύμφωνα
με το ιδρυτικό κανονισμό «αποστολή της επιχειρησιακής ομάδας είναι να αναπτύξει τη σωματική και ψυχική αντοχή των στελεχών στα ανώτερα δυνατά επίπεδα και σε βαθμό που να μπορεί να υπερνικήσει και τις πλέον αντίξοες συνθήκες στο πεδίο της μάχης». Το «Ξεκάρφωμα» παρουσιάζει παρακάτω όλο το απόρρητο σχέδιο της επιχείρησης υπό την κωδική ονομασία «Χαμογελαστό τιμολόγιο»:
Πολύ πριν ξημερώσει ο Θεός την ημέρα, την ώρα που οι συριζαίοι νεολαίοι φεύγουν από τα μπαράκια των Εξαρχείων, και –κατά προτίμηση σε ασέληνη νύχτα– η διμοιρία άμεσης επέμβασης ξεκινάει αγριεμένη από τον χώρο εξόρμησης, που βρίσκεται σε ένα μυστικό υπόγειο του υπουργείου Οικονομικών στην πλατεία Συντάγματος. Ο υπουργός φοράει τη τιμημένη στολή παραλλαγής του Έλληνα Καταδρομέα-Αλεξιπτωτιστή, έχει βάψει μαύρο το πρόσωπό του και φέρει περίστροφο. Η διμοιρία αποτελείται από την ομάδα εφόδου οπλισμένη με τυφέκια G3, την ομάδα υποστήριξης και την ομάδα διοικητικής μέριμνας.
Η διμοιρία μεταφέρεται με κατασχεμένα τζιπ Τσερόκι ημεδαπών ολιγαρχών στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου την αναμένει ελικόπτερο Απάτσι, για να τη μεταφέρει πάνω από το στόχο-εταιρεία. Σε χρόνο dt η ομάδα βρίσκεται σε απόσταση βολής από τις εγκαταστάσεις της φορο-παρανομίας. Αφού πέσουν με τα αλεξίπτωτά τους, μοιράζουν τους προκαθορισμένους ρόλους. Οι άνδρες της διμοιρίας υποστήριξης ακροβολίζονται στις ταράτσες των διπλανών κτιρίων και παίρνουν θέσεις ελεύθερου σκοπευτή, έχοντας διαταγή να ρίχνουν σε κάθε πουλί πετούμενο. Η ομάδα διοικητικής μέριμνας διασκορπίζεται σε εντοπισμένα από πριν σουβλατζίδικα και είναι έτοιμη να προμηθεύσει ανά πάσα στιγμή, σουβλάκια τόσο με τζατζίκι όσο και χωρίς τζατζίκι, την ομάδα που θα εισβάλει στο λογιστήριο και της πάρει ώρα το ψάξιμο.
Ο καταδρομέας υπουργός επικεφαλής της ομάδας των αποφασισμένων ηγείται της ορμητικής εφόδου και, πετώντας βομβίδες κρότου-λάμψης καθώς και αποπροσανατολιστικά πυροτεχνήματα, αλλά και παραπλανητικά κομφετί και σερπαντίνες, βρίσκεται ομαδόν στη μέση του λογιστηρίου, με τους υπαλλήλους και τους διευθυντές να έχουν ετοιμάσει –προς έκπληξή τους– μια μικρή δεξίωση με καναπεδάκια!
Σε μια τέτοια περίπτωση, που σημαίνει ότι οι ελεγχόμενοι έχουν πληροφόρηση από μέσα, ο ραμπο-υπουργός και οι ραμπο-ΣΔΟΕ του, θα αρνηθούν επιδεικτικά την ευγενική προσφορά, θα τους διατάξουν να επιστρέψουν στις θέσεις τους και θα στρωθούν αμέσως στη δουλειά, ξεσκονίζοντας φακέλους, χαρτόκουτες, χαρτιά, βιβλία φορολογικών στοιχείων, συρτάρια, ντουλάπες, υπολογιστές, υπολογίστριες, λογιστές, λογίστριες, αποθηκάριους, καθαριστές, εκκαθαριστές και ό,τι κινείται ή μετακινείται!
Τα επιτελικά σχέδια έχουν υπολογίσει όλα τα ενδεχόμενα: Η έρευνα να μην αποδώσει τίποτα το σπουδαίο, οπότε η ομάδα θα επιστρέψει ταπεινωμένη στο αρχηγείο. Σε μια τέτοια περίπτωση, έχει προβλεφθεί η δεύτερη φάση της επιχείρησης, που επιβάλλει έλεγχο ε-ξο-νυ-χι-στι-κό! Αυτό σημαίνει πως θα κληθούν αρχιλογιστές και αρχιδιευθυντές, πρόεδροι και αντιπρόεδροι να δείξουν τα χεράκια τους. Κι αν δεν έχουν… «νύχια κομμένα-χέρια καθαρά», θα συλλαμβάνονται και θα οδηγούνται κατευθείαν για ένα κουρεματάκι και μανικιούρ- πεντικιούρ…

(ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ … ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ, ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ, 10-11/ 10 / 2015 )
Keywords
Τυχαία Θέματα