Ανοιγμα σαμαρα στους διαγραφεντες...

18:53 22/2/2012 - Πηγή: Fimotro
"ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ, ΠΡΠΕΙΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΡΩΓΜΗ"
«Κανένας δεν περισσεύει, πρέπει να κλείσουμε κάθε ρωγμή», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στη συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας του κόμματός του. Παράλληλα, έκανε λόγο για τη μεγάλη μάχη της ανάπτυξης που...
ξεκινά αμέσως μετά τις εκλογές. Επίσης, εκτίμησε πως η Ελλάδα με την απόφαση των Βρυξελλών
κέρδισε χρόνο και περιθώριο για να βγει από την κρίση και τόνισε πως η πρόσφατη απόφαση έχει τρεις μεγάλες διαφορές και μία ομοιότητα με το πρώτο Μνημόνιο.

Σύμφωνα με τον α. Σαμαρά τώρα υπάρχει το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, μειώνεται το επιτόκιο δανεισμού ενώ η αποπληρωμή του χρέους μετατίθεται σε βάθος χρόνου.
«Από την άλλη η ομοιότητα είναι η διατήρηση της ίδιας συνταγής, λείπει ο τρίτος πυλώνας , αυτός της ανάπτυξης», δήλωσε και παράλλήλα επεσήμανε πως πλέον υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μέτρα ανάπτυξης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε την ανάγκη να εκδοθούν ευρωομόλογα, ενώ επεσήμανε πως ήδη στην Ευρώπη πληθαίνουν οι φωνές όσων υποστηρίζουν πως το αντίδοτο στην κρίση είναι τα μέτρα ανάπτυξης.
Βασικός πυλώνας που θα μπορεί να στηρίξει την ελληνική οικονομία είναι για τον πρόεδρο της ΝΔ και η αξιοποίηση της ελληνικής ΑΟΖ, κάτι που, όπως είπε, συζήτησε και κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο.
Τόνισε την ανάγκη να αποκατασταθεί η πολιτική ομαλότητα στη χώρα, ενώ έθεσε ως άμεσους στόχους του την ανάσχεση της ύφεσης και την κοινωνική συνοχή.
Keywords
Τυχαία Θέματα