"ΑΝΟΙΚΤΗ" ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ

21:36 14/4/2011 - Πηγή: Fimotro
Δεν έχει οριστεί ακόμη επίσημη ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τον πρώην πρόεδρο της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ και τους δύο γιους του, ενώ δεν έχει οριστεί ημερομηνία για τη δίκη τους. Η κρατική τηλεόραση είχε μεταδώσει...
χθες Τετάρτη ότι ο πρώην πρόεδρος και οι δύο γιοι του Αλάα και Γκαμάλ κλητεύθηκαν να παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστηρίου την Τρίτη 19 Απριλίου για ανάκριση.
"Δεν έχει οριστεί ακόμη δικάσιμος διότι
συνεχίζονται οι ανακρίσεις", δήλωσε αυτή η πηγή στο Ρόιτερς, προσθέτοντας ότι ο εισαγγελέας έχει δημιουργήσει τεχνικές επιτροπές για να ερευνήσουν τα έγγραφα που παρουσιάστηκαν σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία του Μουμπάρακ και των γιων του.
Πάντως κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του ο Μουμπάρακ αρνήθηκε ότι έδωσε εντολή στην αστυνομία και στις μυστικές υπηρεσίες να επιτεθούν στους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές στην πλατεία Ταχρίρ, σύμφωνα με τον κρατικό ιστότοπο Egynews.
"Αν κάποιος από τους αξιωματούχους του υπουργείου Εσωτερικών με κατονόμασε κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων έλεγε ψέματα", δήλωσε ο Μουμπάρακ στους εισαγγελείς.
Keywords
Τυχαία Θέματα