ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ!...

15:57 18/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Από το : Κουρδιστό Πορτοκάλι
O Σαμαράς αίφνης έγινε το Μήλο της Έριδος. Τον πολιορκούν οι πάντες. Το Mega για μια μεγάλη συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, τα ξένα δίκτυα επίσης. Όπως όλα δείχνουν θα έχει την ευκαιρία του να γίνει πρωθυπουργός, εάν ένα «τυχαίο» γεγονός-όπως υποστηρίζει...
κι ο Αλέξης Τσίπρας-προκαλέσει τις πρόωρες εκλογές.
Μπορεί σ ένα μήνα ν αποκτήσει τέτοιο λαικό ρεύμα που
να του επιτρέψει να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση; Γιατί όχι; Εδώ κατάφερε ο Ντομινίκ μέσα σε 20 λεπτά της ώρας να γκρεμίσει όλα όσα έκτισε μια ολόκληρη ζωή.
Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί την επόμενη στιγμή. Δείτε τι συνέβη για παράδειγμα στον Καραμανλή που ήταν καβάλα στο άλογο τόσα χρόνια και τώρα κρύβεται φοβισμένος στα λαγούμια της Ραφήνας.
Γύρευε τι σοκ έχει υποστεί από τα μηνύματα που του έστειλε η διαπλοκή σε μορφή DVD κλπ. Οι 30 μέρες μιας προεκλογικής εκστρατείας σε μια χώρα που βουλιάζει μπορεί να μοιάζουν αιώνας για τους πολίτες της.
Όλα είναι ανοιχτά, γι αυτό και οι πλέον επιθετικοί από τους συμβούλους του Αντώνη Σαμαρά, ιδιαίτερα οι λάτρεις του Μακιαβέλι του εισηγούνται να μην δείξει κανένα έλεος για τους πασόκους της εξουσίας.
-Αντώνη, καμιά προσευχή για τους πεθαμένους…, Αυτό είναι το αγαπημένο σλόγκαν των πιο σκληρών της παρέας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα