Απαντηση στον «κυριο» κωστα μας της δ.τ.

Γράφει ο Κ.Π.
Aγαπητό Fimotro,
Συνήθως δεν απαντώ σε ύβρεις με ανορθόγραφα και ασύντακτα κείμενα, με ύφος διαταραγμένου ψυχικά ατόμου. Πολλές δεκαετίες στο χώρο των ΜΜΕ, πάντα στον έντυπο η ηλεκτρονικό τύπο δεν...
δημοσιοποιούσα κάτι, εάν δεν είχα τουλάχιστον από δυο πηγές την πληροφορία. Το ίδιο ακριβώς έκανα και στην περίπτωση της ΕΡΤ, γράφοντας για πλιάτσικο.μετά από επιτόπια προσωπική έρευνα.

Μετά την ανάρτηση, υπογράφοντας με τα αρχικά, που σχεδόν όλοι δημοσιογραφικά
επιλέγουμε, δέχτηκα μια πεζοδρομιακή ύβρη που δεν χρησιμοποιούν ούτε η «μαφία» αλλά και άνθρωποι της νύχτας. Θέλησα λοιπόν να ξαναδιαβάσω το κείμενο να δω το λάθος, και να επανορθώσω για τον Κώστα.. «Μας» κατά κόσμον «Μητρόπουλος» και να ζητήσω συγνώμη!

Διάβασα λοιπόν ότι σε ένα σημείο ανέφερα ότι μια ομάδα από «γιουσουφάκια» με επικεφαλής τους Κώστα Μητρόπουλο και άλλα 3-4 άτομα έγραφα τα ονόματα τους, με βάση το ρεπορτάζ, χωρίς την παρουσία άλλων εργαζομένων της ΕΡΤ στους χώρους εργασίας υπήρχαν σπασμένες κλειδαριές και ανοιχτές πόρτες. Αυτό ήταν όλο. Ο «κύριος» Κώστας πέρα από τις ύβρεις επικαλέστηκε ακόμη και τον «Άγιο Πέτρο», πιθανόν από τώρα να θέλει να εξασφαλίσει μια καλή θέση στον παράδεισο για τις «καλοσύνες» που έχει κάνει.

Και καλά, μέχρι εδώ δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ με αρρωστιμένα μυαλά. Πήγε όμως πιο κάτω, αναφέρθηκε σε παιδιά. Ένα ευαίσθητο σημείο που αγγίζει όλους τους γονείς. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην απαντήσω!

Πράγματι κύριε Κώστα μας δεν σας γνωρίζω, διότι με λουφαδόρους αποθηκάριους δεν έκανα παρέα. Τους πραγματικά εργαζόμενους, και είναι εκατοντάδες τους γνωρίζω με τα μικρά τους ονόματα και έχουμε μια αμοιβαία αλληλοεκτίμηση.

Μάθε λοιπόν ότι: Τα παιδιά μου έχουν τελειώσει κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού, με πτυχία και μεταπτυχιακά. Μιλάνε 2-5 ξένες γλώσσες. Έχουν πάρει βραβεία και επαίνους, και εργάζονται, για ένα από τα 5 μεγαλύτερα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα στον κόσμο. Τιμούν την Ελλάδα, και βρίσκονται στις ποιο επικίνδυνες ζώνες. Το άλλο το «υιοθετημένο» κάνει διεθνή καριέρα στην Αbm των ΗΠΑ και δεν λουφάρουν στις αποθήκες ούτε πληρώνονται από το Ελληνικό κράτος όπως εσύ. Θα ήταν τιμή για την ΕΡΤ, εάν συνεργαζόταν μαζί τους. Βλέπεις όμως ότι τα προσόντα που ζητάει το «μόρφωμα» είναι σαν αυτά που διαθέτει η υμετέρα «προσωπικότητα» σας.

Και τώρα στην ουσία κύριε Κώστα...μας. Αν είχατε διαβάσει ιστορία θα ξέρατε ότι, η λέξη «γοισουφάκι» είναι ιδιαίτερα τιμητικό για σας!!! Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι τα γουσουφάκια επί Οθωμανικής αυτοκρατορίας ασκούσαν μεγάλη «επιρροή» σε Σουλτάνους και αξιωξατούχους. Ιδιαίτερα κατά τις «νυχτερινές» ώρες όπως και οι αρχαίες εταίρες, Νέαιρα, Φρύνη, η Ασπασία του Περικλή η Θεοδότα του Αλκιβιάδη, αλλά και η Θαίδα του Μεγάλου Αλαξάνδρου. Κάτι ανάλογο γινόταν και με τα γιουσουφάκια. Όταν λοιπόν γύρω από την εξουσία υπάρχουν τέτοια πρόσωπα, είναι υπό τον «έλεγχο» και αυτών των προσώπων!!!!!

Τώρα κύριε Κώστα...μας, απαντήστε σε μερικά ερωτήματα: Το 1985 είχατε κάποιο συγγενικό πρόσωπο Πα...ος, σε ανώτατη διοικητική θέση στην ΕΡΤ και με έναν διαγωνισμό μαϊμού διόρισε όλους τους συγγενείς και φίλους, σχεδόν τη μισή Λυσαρέα Αρκαδίας απ' όπου κατάγεστε; (είμαστε και κοντοχωριανοί να πάρει ο διάολος).

Ξέρετε πόσους συγγενείς έχετε μέσα στην ΕΡΤ; Θέλετε τα ονόματα; Τα προσόντα σας είναι ένα απολυτήριο Λυκείου, με βαθμό που δεν θέλω να σκέφτομαι; Και όταν ρώτησα για ξένες γλώσσες, μου έδειξαν της αγελάδας; Διοριστήκατε ως αποθηκάριος και λουφάρετε μια ζωή; Ως αποθηκάριος ραδιοφωνίας στο γραφείο 204 το είχατε μετατρέψει σε ουζερί με τους φίλους και ομοϊδεάτες σου και όταν σου ζητούσαν «βίδα» τους έδινες κατσαβίδι;

Ανήκες στο χώρου του ΠΑΣΟΚ, πήγες στην αριστερά, μετά ξαναγύρισες στο ΠΑΣΟΚ. Και μέσα από ίντριγκες, μπήκες στην ΠΟΣΠΕΡΤ γραμματέας; Προσπάθησες να την διασπάσεις, έφυγες, δούλεψες «υπογείως», με άλλα λαμόγια για να δημιουργήσετε νέα ομοσπονδία, δεν τα καταφέρατε και λουφάξατε;

Στη συνέχεια ορίστηκες «προϊστάμενος» αποθήκης για να «τσιμπάς» το επίδομα 10%, ενώ ήσουνα «σολατσαδόρος»; Μετά από καταγγελίες ότι παίρνεις επίδομα χωρίς να το δικαιούσαι, και αφού σε στρίμωξαν, από την αποθήκη ραδιοφώνου, λίγους μήνες πριν κλείσει η ΕΡΤ πήγες στην αποθήκη της τηλεόρασης να λουφάρεις περισσότερο;

Γιατί εκατομμύρια, κάμερες και ηλιθιότητες μιλάς ότι έχεις χρεωθεί; Ξέρεις τι είναι κάμερα; Εσένα θα χρέωναν; Την απάντηση σου έδωσε ο συνάδελφό σου Γιάννης Ξηρουχάκης, η ψυχιατρική παρακολούθηση είναι αναγκαία!

Απορώ Χ.Δ που σε τιμώ όπως και πολλά άλλα παιδιά, ανεξάρτητα αν είστε στην ΔΤ, αναγνωρίζω και τις γνώσεις σας και τη λεβεντιά σας, να αφήνετε «λουφαδόρους» και «ιντριγκαδόρους» με «χαμελεόντιες» «περγαμηνές» να σας εκθέτουν.
Κύριε Καψή με τέτοιους ανθρώπους και προσόντα ονειρεύεστε τη Νέα τηλεόραση; να τους χαίρεστε!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα