Απο το απογευμα η υποχωρηση της κακοκαιρια

Σταδιακή ύφεση της κακοκαιρίας με εξασθένηση των ανέμων στο Αιγαίο προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες ασθενείς τοπικές βροχές, καθώς και λίγα χιόνια στην...
Πάρνηθα πάνω από τα 1.000 μέτρα.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ το θερμόμετρο θα δείξει από 7 έως 12 βαθμούς κελσίου.
Λίγες νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη,
όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς κελσίου. Σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ ο καιρός κατά περιοχή θα είναι:
Μακεδονία, Θράκη
Kαιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.Aνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Θερμοκρασία: από 01 έως 11 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Το πρωί κατά τόπους θα σημειωθεί παγετός.
Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Kαιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.Aνεμοι: βόρειοι 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 04 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Το πρωί κατά τόπους θα σημειωθεί παγετός στην ήπειρο.
Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Kαιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην ανατολική στερεά, την Εύβοια και πιθανώς το πρωί στην ανατολική Θεσσαλία και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά και ημιορεινά ασθενείς χιονοπτώσειςAνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Θερμοκρασία: από 01 έως 14 βαθμούς κελσίου. Το πρωί κατά τόπους θα σημειωθεί παγετός.
Κυκλάδες, Κρήτη
Kαιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ορεινά της Κρήτης τοπικές χιονοπτώσεις. Στην Κρήτη νωρίς το πρωί πιθανώς να εκδηλωθεί και πρόσκαιρη καταιγίδα. Aνεμοι: βόρειοι 6 με 7 και στα δυτικά 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 08 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη νότια Κρήτη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Kαιρός: στα βόρεια τοπικές νεφώσεις. Στα νοτια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες. Aνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Στα νοτια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Keywords
Τυχαία Θέματα