Αποφασισμενος να παει στην τουμπα ο μαρινακης

16:26 4/2/2015 - Πηγή: Fimotro
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΥΦ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Αποφασισμένος να πάει στην Θεσσαλονίκη και στο γήπεδο της Τούμπας είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών συνάντησε...
το νέο υφυπουργό Αθλητισμού Στ. Κοντονή στο γραφείο του, έχοντας προγραμματίσει
ραντεβού ώστε να κάνουν κουβέντα για τα περιστατικά βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με αφορμή το επικείμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ενώ φυσικά, αυτό δεν ήταν το μοναδικό θέμα συζήτησης μεταξύ των δύο ανδρών.

Αποχωρώντας από το γραφείο του νέου Υφυπουργού Αθλητισμού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε αρχικά: «Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Στ. Κοντονή κι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα είπαμε και άκουσα. Στόχος όλων μας είναι η πάταξη της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είμαι αισιόδοξος για την προσπάθεια που γίνεται».

Οι εκπρόσωποι του Τύπου ρώτησαν και για το προσεχές παιχνίδι με τον «δικέφαλο του βορρά», με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να τονίζει:

«Σκοπός μου είναι να πάω στην Τούμπα αν κι ο ΠΑΟΚ ζητάει να μη δώσω το “παρών”. Θέλω όμως να στηρίξω την ομάδα κι ελπίζω να έχουμε την ίδια φιλοξενία όπως αυτή που έτυχε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι που μας είπαν κι ευχαριστώ. Εγώ ήμουν ο πρώτος που είχα δώσει συγχαρητήρια για τη νίκη τους. Αγωνιστικά, είμαι πολύ αισιόδοξος και δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό στα δύσκολα... Δεν θα επιτρέψω να γίνουν οι περσινές κτηνωδίες. Δεν πρέπει να συζητάμε πώς θα πάει ο Ολυμπιακός, αλλά να γίνει το ματς σε ανθρώπινες συνθήκες».

Από την πλευρά του, ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ανέφερε:

«Είχαμε μια ειλικρινή συζήτηση επί πολλών θεμάτων με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ.Μαρινάκη. Μπορούμε να πετύχουμε μια συμφωνία και συναίνεση για ορισμένα πράγματα. Είναι ζητούμενο και θα το διαπιστώσω τις επόμενες μέρες που θα έχω συναντήσεις με τους άλλους εκπροσώπους των ΠΑΕ. Δουλεύουμε πάνω στο νομοσχέδιο που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται. Δεν αφήνουμε τίποτα απλά και μόνο επειδή είναι των προηγούμενων... Ό,τι αξίζει, θα το αξιοποιήσουμε χωρίς εγωιστικές συμπεριφορές, για το καλό του ποδοσφαίρου».
Keywords
Τυχαία Θέματα