Αποκλειστικες φωτογραφιες απο την πρωτη βολτα του γρ. κασιδοκωστα

14:49 8/2/2012 - Πηγή: Fimotro
Ρεπορτάζ : Βασίλης Γραμμένος
(από το : vimaonline)
Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στη Μαρίνα της Βουλιαγμένης, έκανε ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κασιδόκωστας, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Ο Γρ. Κασιδόκωστας, συνοδευόμενος από ανθρώπους του οικογενειακού του...
περιβάλλοντος και συγκεκριμένα παρέα με τον γιο του, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητό του μάρκας BMW, έκανε τη βόλτα του και στις τρεις πόλεις από τις οποίες εξελέγη Δήμαρχος στις προηγούμενες
εκλογές.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει μια στάση σε ένα από τα αγαπημένα του σημεία, στην περιοχή της Βουλιαγμένης και το αμάξι σταμάτησε στο μικρό λιμανάκι, στην πίσω πλευρά του ξενοδοχείου «Αστέρας», όπου ο Γρ. Κασιδόκωστας, αγνοώντας τον κόσμο που απολάμβανε τον καφέ του στην καφετέρια της Μαρίνας και την περιέργειά του για την κατάσταση της υγείας του, κατέβηκε και έκανε πεζός τον περίπατό του περιμετρικά της Μαρίνας.

Όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιοποιεί σήμερα το “VIMAONLINE.GR”, η βελτίωση της υγείας του είναι τέτοια που του επέτρεψε να βαδίσει μόνος του μια μεγάλη απόσταση στη Μαρίνα Βουλιαγμένης χωρίς τη βοήθεια των δικών του. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που κοντοστάθηκε και ευδιάθετος συνομίλησε με ιδιοκτήτες θαλαμηγών, που βρίσκονταν στα σκάφη τους.

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις» θα μπορούσε να πει κανείς και να απαντήσει σε όλους αυτούς τους κακεντρεχείς που έσπευσαν να βγάλουν τα δικά τους, «ιατρικά ανακοινωθέντα» για την κατάσταση της υγείας του. Μνηστήρες, που ευεργετήθηκαν από τον Γ. Κασιδόκωστα, οι οποίοι είχαν το απύθμενο θράσος να συνωμοτούν στους διαδρόμους του νοσοκομείου, «Ερρίκος Ντυνάν» για τη διαδοχή.

Ενόψει λοιπόν και της επικείμενης γνωμοδότησης, οπότε και θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους και σίγουρα κάποιοι θα «πάρουν …πόδι», είμαι πολύ περίεργος να δω ποια θα είναι η αντίδρασή όλων αυτών, μετά τη δημοσίευση των πρόσφατων φωτογραφιών… Θα κλείσω με μια φράση του φιλόσοφου Ηράκλειτου "ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος"¨.
Keywords
Τυχαία Θέματα