Αρχισαν τα οργανα...

11:05 12/5/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Αγαπητό Fimotro,
Και μόλις άρχισε να μυρίζει πάλι υποψία αρώματος εκλογών, τα κόμματα πανικόβλητα τρέχουν. Ο Ε.Βενιζέλος σπεύδει, πριν καν παραδώσει την διερευνητική εντολή, να συνεχίσει αυτό που άφησε, λόγω έλλειψης χρόνου...
προεκλογικά στη μέση : την '' αναγέννηση '' του ΠΑΣΟΚ, μήπως και πείσει κάποιους από τους ψηφοφόρους της προηγούμενης Κυριακής να το ξαναψηφίσουν, ώστε να μη δει το ποσοστό του να φτάνει πια
κοντά στο 10%. Και στα πλαίσια αυτού του ταχύρρυθμου '' λίφτινγκ '', νιώθοντας τις επαναληπτικές εκλογές, που πολύ θα ήθελε να τις είχε αποφύγει για να γλυτώσει τα χειρότερα, αναγκαστικά, ως μια δεύτερη ευκαιρία, ζήτησε και έλαβε φυσικά τις παραιτήσεις του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, οραματιζόμενος τη δημιουργία του '' νέου '' ΠΑΣΟΚ. Σκοπεύοντας παράλληλα να ορίσει και ειδική επιτροπή για τη διοργάνωση του συνεδρίου του κόμματος που θα γίνει βεβαίως στις 03/09/2012. Την επόμενη δε Κυριακή, θα μιλήσει στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για να τους αναλύσει το ιδεολογικό στίγμα του κόμματος, αν βεβαίως ως τότε καταφέρει να το βρει.
Η ΝΔ τώρα, τους θέλει όλους πίσω και όταν λέει όλους, για να μην μπερδευτούμε, μας διευκρίνισε ότι δε θέλει πίσω μόνο τον Καμμένο. Λες και ο Καμμένος ετοιμαζόταν, μετά τα εκλογικά ποσοστά του, να γυρίσει. Ο Α. Σαμαράς θέλει πίσω μόνο ότι απέμεινε από τους χαμένους, το κόμμα της Ν. Μπακογιάννη δηλαδή, αλλά και το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη. Και παράλληλα μιλώντας στην Κ.Ο του κόμματος του, τόνισε ότι στόχος του είναι '' να τελειώσει η ηγεμονία των αριστερών ιδεών στην Ελλάδα ''. Και αν κρίνει κανείς από τα λεγόμενα του, μάλλον δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς έγινε την περασμένη Κυριακή με το άνοιγμα της κάλπης.
Όσο για το ΚΚΕ ακολουθώντας όπως πάντα την κλασσική οδό θα περιοριστεί στη διοργάνωση συλλαλητηρίου στο Πεδίο του Άρεως, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα η οποία ήδη κάλεσε τους ψηφοφόρους να '' διορθώσουν '' τη ψήφο τους.
Και ακόμα, όπως όλα δείχνουν, έχουμε δρόμο μπροστά μας...
Keywords
Τυχαία Θέματα