Μπραβοι της νυχτας μετα βαιων και κλαδων... αποκαθηλωσαν την ερτ!

17:03 13/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Μπράβοι της....νύχτας από τα ξημερώματα με τη βοήθεια της αστυνομίας ολοκλήρωσαν πριν από λίγο την αποκαθήλωση της ΕΡΤ διαγράφοντας μια ιστορία στο κτήριο της Αγίας Παρασκευής 50 χρόνων. Υπό...
την καθοδήγηση και επίβλεψη του «προφέσορα του Columbia» κ. Προκοπάκη που δεν γνωρίζει ότι το πανεπιστήμιο βρίσκεται στους 116 δρόμους και εκλεκτός του Καψή(!) έβαλε την ταφόπλακα στο λογότυπο, χωρίς έγκριση, χωρίς ΚΥΑ όπως προβλέπει ο νόμος.

Είναι
τόσο άσχετος ο άνθρωπος, όπως και όλα τα γαιδουρομούλαρα που μαζεύτηκαν στην ΕΡΤ να την αναγεννήσουν, που τα στοματά τους βγάζουν «μπόχα» από την «πείνα». Το ΔΣ το ΕΣ και η ίδια η κυβέρνηση πρέπει να ντρέπεται που την Άγια μέρα των... Βαΐων να προβαίνουν σε μια τέτοια αποτρόπαια και «εγκληματική» πράξη, που δεν θα συνέβαινε ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες.

Ευτυχώς που μετά την αποκαθήλωση έρχεται η ανάσταση, και η ταφόπλακα του Προκοπάκη και όλων των ηλιθίων που βρήκαν την ημέρα των Βαΐων να αποκαθηλώσουν την ΕΡΤ, σηματοδοτεί μια νέα εποχή αγώνων μέχρι την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Η επίθεση έμοιαζε με εκείνη της 7ης Νοεμβρίου όταν τα ΜΑΤ, παραβίαζαν το ναό της ενημέρωσης. Με δάκρυα και συγκίνηση από το απέναντι κτήριο οι απολυμένοι της ΕΡΤ και EΡTopen παρακολουθούσαν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Παιδιά υπομονή, οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν ανθρώπινα αισθήματα. Είναι ζώα με ανθρώπινη μορφή, και εγκληματικά ένστικτα. Είναι ακόμη πιο λυπηρό, συνάδελφοι δημοσιογράφοι, να παρακολουθούν την αποκαθήλωση, εργαζόμενοι στη ΔΤ, να χαμογελούν και να επιχαίρουν λέγοντας μάλιστα τέλος.. εποχής! Είστε όλοι ΗΛΙΘΙΟΙ και ζόμπι!!! Το μόνο που σας αξίζει μια δυνατή «ροχάλα» για να την καταλάβαιτε, «κόττες» προς βρώση, αλλά ούτε γι΄αυτό κάνετε για είστε μολυσμένες!!!!!

Οι φωτογραφίες είναι από τα παιδιά της ΕΡΤopen. Σύντομα θα έχουμε νεότερα.
Keywords
Τυχαία Θέματα