Χαμος με τον καμμενο...

18:01 18/4/2013 - Πηγή: Fimotro
Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΤΟ ANTINEWS, ΤΟ HOT DOC ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΗΤΟΣ
Σε ονομαστικές καταγγελίες κατά του Ελεύθερου Τύπου και του Αntinews προχώρησε σήμερα σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία του κόμματος ο Πάνος Καμένος ο...
οποίος κατήγγειλε «προεκλογικό πόλεμο λάσπης με πλαστά στοιχεία σε βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων,
που είχε ως συνέπεια τηναπώλεια της έδρας στα Ιωάννινα». Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επικαλέστηκε δημοσίευμα του περιοδικού Hot Doc και επιτέθηκε στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, τον ιστότοπο "Antinews", σε έναν «μεγαλοτραπεζίτη» που δεν κατονόμασε, καθώς και σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και σε «κάποιους ξένους από τα Σκόπια».
Όπως υποστήριξε, «σε αυτή την προσπάθεια χρησιμοποιήθηκαν πλαστά στοιχεία», σύμφωνα με τα οποία ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Χήτος φερόταν να είχε λάβει χρήματα από την ΕΥΠ.
Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε νωρίτερα τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Τέντε τον οποίο ενημέρωσε για το θέμα και παράλληλα ζήτησε να μάθει την εξέλιξη των τριών μηνύσεων που είχαν υποβληθεί πριν από περίπου έναν χρόνο από τον τότε διοικητή της ΕΥΠ Κ. Μπίκα, μια προϊσταμένη της ΕΥΠ που φέρεται να υπογράφει τις αποδείξεις, και τον Β. Χήτο.
Το περιοδικό HotDoc, ανέφερε ο κ. Καμμένος, δημοσιεύει συνέντευξη μιας υπαλλήλου, εργαζόμενης σε εταιρεία στην οποία φέρονται να κατασκευάζονταν στοιχεία σε βάρος δημοσιογράφων με εμπλοκή πρώην στελέχη της ΕΥΠ.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπενθύμισε τις δηλώσεις διάψευσης που είχαν γίνει για τη φερόμενη εμπλοκή του υποψηφίου του κόμματός του στα Ιωάννινα Β. Χήτου με την ΕΥΠ, από τον τότε διοικητή της Υπηρεσίας Κ. Μπίκα και τον σύλλογο εργαζομένων στην ΕΥΠ.
Keywords
Τυχαία Θέματα