Χαος στο ραδιομεγαρο-αποβολη της δτ απο ebu!

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Σαν γάτες με τεντωμένα αυτιά, ορθάνοιχτα μάτια, και κυρίως νυχτερινές ώρες, οι ομάδες υποβρυχίων καταστροφών και ειδικών δυνάμεων, που οργάνωσε ο Καψής-Μάναλης, με παρατηρητές το...
Δ.Σ. επικουρούμενο, από το ΕΣ, και με στολές «παραλλαγής» ενεργούν στο ραδιομέγαρο, μέσα από «μυστικές» εισόδους και κυρίως από την πλαϊνή πόρτα της οδού Δημητσάνας!

Μόνο έτσι θα μπορούσε κανείς να περιγράψει μια ομάδα διμηνιτών, που προσπαθεί να θέσει σε λειτουργία, έναν γίγαντα που κοιμάται(!). Αδύνατον όμως να ξυπνήσει, με «χάδια» και «κομπρέσες», από πρωτοετής
παραϊατρικών επαγγελμάτων και την ψυχολογική τους κατάσταση, να χρειάζεται συνεχή παρακολούθηση και στήριξη!!!

Η κεντρική είσοδος παραμείνει κλειστή. Εμείς ζητήσαμε για πάντα, σαν ένδειξη σεβασμού στη δημοκρατία. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πολιτικοί κύκλοι επικρότησαν μια τέτοια απόφαση η κάτι ανάλογο που να θυμίζει την εισβολή των ΜΑΤ, στον ιερό χώρο της ελευθερίας του λόγου. Εν το μεταξύ παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων διμηνιτών να θέσουν σε λειτουργία το ραδιομέγαρο εντός της εβδομάδας, αυτό κατέστη αδύνατον και μετατίθεται για την επόμενη...

Όμως καθημερινά, όπως τα σαλιγκάρια εμφανίζονται τα πρωτοβρόχια, έτσι και κάποιες ανθρώπινες φιγούρες τρυπώνουν στο χώρο των εγκαταστάσεων υπό το βλέμμα των πρώην συναδέλφων τους που είναι σε απέναντι μισθωμένο κτήριο για να ενισχύσουν τις «ΟΥΚ»(!!!).

Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στο ραδιομέγαρο, ο Γκίκας Μάναλης, ειδικός διαχειριστής, ο επονομαζόμενος και «νεκροθάφτης» της ΕΡΤ, ζει το δικό του «όνειρο»! Δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά και άρχισε να μοιράζει ευρώ κατά βούληση με ουρά!!! Δεν γνωρίζει σε τι λούκι τον έχουν βάλει(.).Αναθέσεις, προγράμματα, ενοίκια κλπ.κλπ. Δικό του είναι το χρήμα; Που θα βρει τέτοια ευκαιρία ο άνθρωπος...Για τις αποζημιώσεις των αποιλυμένων- Καψής και Μάναλης «μόκο»..Πολλοί είναι εκείνοι όμως, που πιστεύουν ότι με τις αποφάσεις που παίρνει και το χρήμα που δίνει, σε μια ενδεχόμενη αλλαγή της κυβέρνησης, θα είναι ο πρώτος που θα πάρει για αναμνηστικό δώρο τις χειροπέδες της ΕΡΤ. Τώρα ζει το όνειρο και τη «χλιδή!»

Εν τω μεταξύ οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, μετά την εκλογή συντονιστικού οργάνου, οργανώθηκαν καλύτερα σε 3 επίπεδα. Οργάνωση. διοίκηση και παραγωγή με σκοπό σύντομα να ξεκινήσουν κανονικό διαδικτυακό πρόγραμμα. Δημιούργησαν τμήμα δημοσίων και διεθνών σχέσεων της ΕΡΤ, με σκοπό την ενημέρωση και τροφοδότηση οπτικού υλικού των ευρωπαϊκών τηλεοράσεων.

Υπάρχει η σκέψη, μέλη των εργαζομένων να επισκεφθούν ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς μελών της EBU για περεταίρω ενημέρωση και δράση. Μιλάμε πλέον για την πλήρη γελοιοποίηση όχι του ραδιοτηλεοπτικού φορέα, αλλά της ίδιας της κυβέρνησης. Εμείς το είπαμε από την αρχή. Η κυβέρνηση και προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς, με το κλείσιμο της ΕΡΤ, έκαναν χαρακίρι στον εαυτό τους, και η αιμορραγία δεν μπορεί να σταματήσει. Το αίμα που τροφοδοτεί την καρδιά σύντομα θα τελειώσει(.).

Μέσα σε όλα τα προβλήματα που συσωρεύονται καθημερινά, και πρέπει να επιλυθούν, πλησιάζει και η 1η Ιανουαρίου για την ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε, και τα πράγματα δυσκολεύουν για τους ραδιοτηλεοπτικούς «εγκεφάλους»(!!!).

Πρέπει να σημειώσουμε, ότι η ροή προγράμματος, όλο αυτό το διάστημα, βγαίνει από τη Γ. Γραμματεία τύπου, πίσω από το Πάντειο. Το πρόγραμμα παράγετε από ιδιώτες και ένα μέρος στην Κατεχάκη. Τους 6 αυτούς μήνες τα χρήματα που πλήρωσε και πληρώνει ο Ελληνικός λαός είναι αρκετά εκατομμύρια. Σίγουρα αυτοί που έπραξαν το έγκλημα(!) αλλά και αυτοί που το συνεχίζουν δεν θα μείνουν ατιμώρητοι. Τα άσχημα νέα όμως για τον Καψή και την κυβέρνηση, έρχονται από τις Βρυξέλλες.

Σήμερα και χθες, σε συνάντηση που είχε ο Ζαν πολ Φιλιππό, πρόεδρος της EBU στις Βρυξέλλες με εκπροσώπους εργαζομένων της ΕΡΤ, την οποία και θεωρεί την μόνη εκπρόσωπο, ήταν πολύ σκληρός και απαξιωτικός για την κυβέρνηση και προσωπικά για τον Καψή. Όπως ανέφερε, 6 μήνες μετά το λουκέτο δεν έχει γίνει κανένα βήμα. Μίλησε ειρωνικά για τη μέχρι τώρα πορεία της ΔΤ-ΝΕΡΙΤ και είπε: «ότι αντί για έργα και πράξεις, έχουμε υποσχέσεις και κοροϊδία, χαμογελώντας! Και τόνισε: «πλησιάζει η 1η Ιανουαρίου και η δημόσια τηλεόραση είναι ανύπαρκτη»(!).
Και συνέχισε:

«Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να συμμετέχει σε κανένα όργανο, αν και ιδρυτικό μέλος, για μας βρίσκετε εκτός». Την ίδια στάση κράτησε και η γενική διευθύντρια της EBU που στο παρελθόν έμμεσα είχε στηρίξει τον Παντελή Καψή και την κυβέρνηση. Η συνάντηση έγινε με μέλη οργανισμών ευρωπαϊκών τηλεοράσεων μελών τις EBU στο πλαίσιο, για την πορεία της δημόσιας τηλεόρασης στην Ευρώπη, μετά το κλείσιμο της Βαλένθια για οικονομικούς λόγους, τη συρρίκνωση της τσέχικης δημόσιας τηλεόρασης κατά 80% και φυσικά της ΕΡΤ. Σημειώνοντας: «όπου πήγε το ΔΝΤ και η τρόικα, τα αποτελέσματα στα δημόσια ΜΜΕ ήταν τραγικά.(!)»

Ο κ. Φιλιππό από την αρχή είχε κρατήσει σκληρή στάση απέναντι στην κυβέρνηση μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ. Μάλιστα σε μία πρόσφατη συνάντηση με εκπροσώπους εργαζομένων στις 18-11 είχε τονίσει ότι: «η δημιουργία της ΝΕΡΙΤ δεν σημαίνει αυτόματη αποδοχή από την πλευρά της ως μέλος της».

Εξ ίσου σκληρή δήλωση είχε κάνει και όταν έκλεισε η ΕΡΤ στις 11 Ιουνίου λέγοντας: «Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μια ευρωπαϊκή χώρα που υφίσταται μια πράξη βίας και οπισθοδρόμησης της ελευθερίας έκφρασης , μιας οπισθοδρόμησης που ουδέποτε μέχρι σήμερα είχαμε γνωρίσει. Η απόφαση κλεισίματος της ΕΡΤ συνιστά ένα μείζον προηγούμενο, μάλιστα, κάτι το μοναδικό που δεν συνέβη "ούτε στις πιο μαύρες ώρες της δικτατορίας στην Ελλάδα!". Την ώρα που μιλάμε στην Ευρώπη για περισσότερη δημοκρατία, για μεγαλύτερη διαφάνεια, για ένα ευρωπαϊκό σχέδιο που να το στηρίζουμε όλοι και όλες μας, παίρνονται από την κυβέρνηση της Ελλάδας βίαιες, κτηνώδεις και ακατανόητες αποφάσεις, αντίθετες σε όλο το ευρωπαϊκό αξιακό σύστημά μας».

Φαίνεται όμως ότι η κοροϊδία ξεπέρασε τα όρια και ο Ζαν Πόλ Φιλιππό τα πήρε κοινώς στο κρανίο. Καψή ακούς!!! Μάλλον εσύ δεν ακούς(!) μήπως ακούει το Μαξίμουουουουου(!!!).
Keywords
χαος, ebu, χαος, για μας, ματ, ΕΡΤ, δραση, σαμαρας, νέα, βρυξέλλες, ΔΝΤ, τροικα, μμε, σημαίνει, ιουνίου, υφίσταται, ελλαδα, Αντωνης Σαμαρας, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , κλειστα επαγγελματα, ομαδα διας, νεα κυβερνηση, αλλαγη ωρας 2012, αποτελεσματα, βημα, δημοκρατια, μμε, ονειρο, πλαισιο, προγραμμα, σαλιγκαρια, τηλεοραση, ωρα, αιμα, ανθρωπος, αυτια, βγαινει, βλεμμα, βρυξέλλες, γατες, γινει, διαστημα, δηλωση, διοικηση, δωρο, εγινε, ευκαιρια, ευρω, ειπε, εμμεσα, ενημερωση, εργα, ερχονται, ευρωπη, ιδια, υφίσταται, θυμιζει, καψης, κυβερνηση, λειτουργια, λουκετο, ματια, ματ, μειζον, μηνες, ομαδα, παντα, ορια, παντειο, ροη, προβληματα, προγραμματα, πορτα, σιγουρα, συντομα, σχεδιο, τμημα, φυσικα, χρημα, ωρες, ebu, ειπαμε, για μας, γκικας, χωρα, εισβολη, ιουνίου, καρδια, μπροστα, ομαδες, πληροφοριες, σημαίνει, χειροπεδες
Τυχαία Θέματα