Χριστουγεννα με απεργια στην coca cola 3e

Συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις, μετά από απόφαση γενικής συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι. Οι εργαζόμενοι στην Coca Cola-3Ε βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε απεργία...
και καλούν τον κόσμο να μην αγοράζει το δημοφιλές αναψυκτικό
Οι εργαζόμενοι στην Coca Cola-3Ε βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε απεργία και καλούν τον κόσμο να μην αγοράζει το δημοφιλές
αναψυκτικό
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των εργαζομένων: "εμείς οι απεργοί μέλη του «Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Coca Cola 3E Θεσσαλονίκης» πραγματοποιήσαμε στο χώρο του εργοστασίου έκτακτη Γενική Συνέλευση - Απεργιακή Συγκέντρωση και αφού ακούσαμε τη Διοίκησή μας, τη Διοίκηση της Ομοσπονδία μας (Π.Ο.Ε.Ε.Π.) και άλλους ομιλητές – μέλη του Σωματείου μας:
Αποφασίσαμε μετά από μυστική ψηφοφορία την κήρυξη πέντε 24ωρων Απεργιών από ώρα 18.01΄ της 25/12/2013 έως η ώρα 18.00 της 30/12/2013 με αίτημα την άμεση επαναπρόσληψη των 33 άδικα απολυμένων συναδέλφων μας.
Δίνουμε εντολή στη Διοίκηση του Σωματείου μας να επιδώσει αυτό το Ψήφισμα της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στην «COCA-COLA 3E A.B.E.E.», τους Υπουργούς Εργασίας και Μακεδονίας-Θράκης, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, της Διεύθυνση Εργασίας Θεσ-σαλονίκης, στα Πολιτικά Κόμματα, τα Συνδικάτα, τα Μ.Μ.Ε. και κάθε άλλο αρμόδιο".
Keywords
Τυχαία Θέματα