Δεν "βλεπει" παραιτηση γιωργου ο ν. παπανδρεου

08:22 2/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Αίσθηση έχει προκαλέσει επιστολή που έστειλε ο αδελφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Παπανδρέου ως απάντηση σε άρθρο δημοσιογράφου σε ιστοσελίδα.Ο δημοσιογράφος στο άρθρο του περιέγραφε τον Γ. Παπανδρέου ως "εξουσιομανή". Στην επιστολή - απάντηση ο Νίκος... Παπανδρέου τονίζει
τις κινήσεις που έκανε ο αδερφός του το τελευταίο διάστημα, όπως για παράδειγμα το ότι έφυγε από την πρωθυπουργία οικειοθελώς, αφού παραιτήθηκε. Και συνεχίζει: "το ότι δεν 'παραιτείται' από αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, τι σχέση έχει με τη Δημοκρατία; Επειδή το θέλουν τα media; Έλεος".

Στην επιστολή ο Νίκος Παπανδρέου, αφήνει αιχμές κατά των υπουργών του Γ. Παπανδρέου, λέγοντας οτι ο αδελφός του "περίμενε να αναλάβουν και πρωτοβουλίες οι υπουργοί του. Το έκαναν όμως; Μεγαλύτερη δυνατότητα ανεξάρτητης δράσης υπουργών δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία μας. Τι έκαναν; Κρίνονται όλοι τους σήμερα. Δημοκρατία στο μάξιμουμ. Αν οι περισσότεροι υπουργοί περίμεναν να κινηθούν μόνο με άνωθεν εντολές, δείχνει ένα είδος ραγιαδισμού που φαίνεται το θέλουμε".

Παράλληλα εκτιμά ότι δεν πρέπει να παραιτηθεί από αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα